Συνεχίζονται οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί στο MasterChef με τους παίκτες να ξεπερνούν τα όρια και να χρησιμοποιούν απρεπείς χαρακτηρισμούς. Αυτή τη φορά, ο Χρήστος Γλωσσίδης επιτέθηκε λεκτικά στον Τιμολέοντα Διαμαντή.
Βασικό υλικό της δοκιμασίας ήταν τα ψάρια, που οι ίδιοι ψάρεψαν, ενώ στη λήξη του χρόνου ο Τιμολέων διαμαρτυρήθηκε, καθώς θεώρησε πως οι αντίπαλοί του συνέχισαν να στήνουν το πιάτο τους.
«Όπα, όπα… Εκτός χρόνου!», είπε ο Τιμολέων και ο Χρήστος τον «στόλισε» λέγοντας «άντε γ@μ@σου ρε!», ενώ όταν εκείνος επέμεινε πως ήταν εκτός χρόνου, απάντησε «ήταν εκτός χρόνου; Ποιος ήταν εκτός χρόνου ρε βλάκα; Άντε γ@μ@σου!».
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η εντυπωσιακή Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξένια: Για πλάκα είπαμε με τη Δαλάκα ότι δεν λυπούμαστε τους Μαχητές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μισθοφόρος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε στο Survivor 2 (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρλ Λάγκερφελντ: Ο ωραίος Μπατίστ Τζιαμπικόνι, η τεράστια περιουσία, η γάτα και οι κληρονόμοι
- Ποιοι εργολάβοι αναλαμβάνουν αρδευτικά έργα 691 εκατ. ευρώ – Η ανατομία του ΥΔΩΡ 2.0
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Επιχειρηματίες θέλουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό, ο Μητσοτάκης είναι ισχυρός – Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες
- Πλειστηριασμοί ακινήτων: Μια τροποποίηση άρθρου, γροθιά στο στομάχι της οικονομίας
