• LIFE&STYLE

    Ξένια: Για πλάκα είπαμε με τη Δαλάκα ότι δεν λυπούμαστε τους Μαχητές

    ξένια-ρεκ

    Ξένια


    Μετά την αποχώρησή της από την ομάδα των Διασήμων και το Survivor, η Ξένια του συγκροτήματος REC βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου Survivor: Πανόραμα.

    Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αγνώριστη στο πλατό και μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ξέσπασε σε κλάματα, όταν παρακολούθησε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Η Ξένια δήλωσε ότι έχασε 9 κιλά κατά την διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, αλλά ήδη έχει πάρει πίσω 2 κιλά. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε το βίντεο, που μιλούσε για τη μητέρα της, η οποία ζει υπό δύσκολες συνθήκες στην Ουκρανία.

    Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε το λόγο που φορούσε μονάχα το μαγιό της σε κάθε αγώνισμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες φορούσαν σορτσάκι. Η Ξένια εξήγησε ότι το σορτσάκι ήταν σχεδόν μονίμως βρεγμένο και λόγω του ότι ήταν άρρωστη με πυρετό πήρε την απόφαση να μην το φοράει.

    Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε και στα σχόλια που έκανε η ίδια μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα για τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Μαχητών και το φαγητό.

    Η τραγουδίστρια υποστήριξε πως είπε με την Δαλάκα ότι δεν λυπούνται τους Μαχητές όταν χάνουν και δεν τρώνε, πάνω στον εκνευρισμό τους, αλλά και για πλάκα. Βέβαια, τόνισε ότι σε κανέναν δεν άρεσε ο τρόπος του Νικόλα Αγόρου και του Νίκου Θωμά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Μισθοφόρος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε στο Survivor 2 (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ξένια – Rec αποκαλύπτει: Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάθαμε επιτέλους πότε μπαίνουν οι νέοι παίκτες! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ