• LIFE&STYLE

    Survivor: Η εξομολόγηση της Καρολίνας και ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

    • NewsRoom
    SURVIVOR ALL STAR


    Αντικείμενο συζήτησης στο Survivor: All Star αποτελούν οι «μυστικές» συναντήσεις της Καρολίνας με τον Μάριο και της Μαριαλένας με τον Σάκη.

    Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός, ωστόσο, η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη».

    «Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια» δήλωσε η παίκτρια.

    Στον στίβο μάχης, αν και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν αυτή τη φορά με τους Μπλε να εξασφαλίζουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, δεύτερος υποψήφιος αναδείχθηκε για δεύτερη εβδομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που κυκλοφόρησαν νωρίτερα τη Δευτέρα.

    Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη ψηφοφορία, πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

    Ένταση μεταξύ Καρολίνας και Ασημίνας

    Στα μαχαίρια βρίσκονται Καρολίνα και Ασημίνα, μετά την αναφορά της τελευταίας στον Μπο.

    «Αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος κρίνει και βλέπει σύμφωνα με αυτά που βλέπει ως Survivors κι όχι σύμφωνα με το ό,τι υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα. Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα, αλλά παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαβάλει την προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται για αυτό. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρη στο συμβούλιο κι εσύ το αναπαράγεις» είπε η Καρολίνα.

    Όταν η Ασημίνα προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση της, η Καρολίνα πρόσθεσε: «Πώς υπερασπίζεσαι ένα άλλο άτομο; Όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή; Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για τη δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα».

    Οι νικητές της 2ης ασυλίας:

    Σύγκρουση Μπλε-Κόκκινων για Μαριαλένα και Σάκη:

    Η ψηφοφορία των Κόκκινων:

    Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Χαμός στο Survivor: Τα «παράνομα» ζευγαράκια, οι νέες αφίξεις και ο πρώτος υποψήφιος

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη Δήμητρα Βαμβακούση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ