• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Survivor: Τα «παράνομα» ζευγαράκια, οι νέες αφίξεις και ο πρώτος υποψήφιος

    • NewsRoom
    Σάκης-Μαριαλένα και Μάριος-Καρολίνα στο Survivor

    Σάκης-Μαριαλένα και Μάριος-Καρολίνα


    Πλούσιο ήταν το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor: All Star, με τις πρώτες παραβάσεις να είναι γεγονός, αλλά και νέους παίκτες να κάνουν την εμφάνισή τους στον Άγιο Δομίνικο.

    Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις, οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν εκ νέου με τον Γιώργο Κόρομι να μπαίνει στους Διάσημους και τους Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη στους Μαχητές.

    Οι δύο ομάδες εκτός από νέους παίκτες παρέλαβαν και νέες προμήθειες, ενώ ο «Κόρο» επέλεξε να ενισχύσει το τραπέζι των Κόκκινων και με ένα σαλάχι.

    Λίγο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον στίβο μάχης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να επανορθώσει για το ότι ξέχασε τη γιορτή του Σάκη Κατσούλη, με ένα φιλί.

    «Θέλω να πω ένα χρόνια πολλά για το Σάκη γιατί μου έκανε παράπονα. Ξεχάστηκα λίγο και θέλω να του πω ότι δεν θα την ξαναξεχάσω ποτέ, απλά εδώ πέρα χάνουμε λίγο τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα λοιπά. Χρόνια πολλά Σάκη», είπε η παίκτρια των Μαχητών.

    Στον αγώνα επικράτησαν με άνεση οι Κόκκινοι, οι οποίοι κατατρόπωσαν τους Μπλε και απόλαυσαν ένα super bowl.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μαχητές βρέθηκαν ξανά στην ίδια δύσκολη θέση και έπειτα από την ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

    Νωρίτερα, όμως, δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες βρέθηκαν «κρυφά» στη ζούγκλα, όπου ήρθαν πιο κοντά… Ο λόγος για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι έγιναν «τσακωτοί» από την κάμερα.

    Για την «παράνομη» αυτή συνάντηση, ο Γιώργος Λιανός είπε:

    «Παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να παραβρεθούν παρά μόνο στον στίβο μάχης και στα συμβούλια και δεν πρέπει να φεύγουν εκτός ορίων της ζούγκλας που έχει θέσει η παραγωγή. Η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος-Πρίαμος συναντήθηκαν σε καλύβα παλιού Survivor που είναι εκτός ορίων».

    Οι δυο τους παραδέχθηκαν το γεγονός, αλλά δικαιολογήθηκαν πως δεν έκαναν κάτι κακό.

    «Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές», δήλωσε αρχικά, η Καρολίνα.

    Με τη σειρά του, ο Μάριος δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

    Από την πλευρά της, η Ασημίνα έβαλε «φωτιά» στη συζήτηση, καθώς αναφέρθηκε στον σύντροφο της Καρολίνας, τον Μπο, ο οποίος, όπως είπε, τυχαίνει να είναι φίλος της.

    «Ο Μπο είναι φίλος μου»:

    Με τη σειρά της, η Καρολίνα απάντησε: «Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ».

    «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»:

    Τον λόγο πήρε και ο Σάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι και εκείνος συναντάει τη Μαριαλένα στη ζούγκλα.

    Ο Γιώργος Λιανός έκανε και στους τέσσερις «παράνομους» παίκτες σύσταση να μην ξανασυμβεί αυτό, καθώς θα υπάρξουν συνέπειες που θα επηρεάσουν ολόκληρη την ομάδα.

    Αυστηρό τελεσίγραφο Λιανού:

    «Δεν μου φαίνεται σωστό αυτό που κάνει η Καρολίνα»:

    Το φιλί Σάκη-Μαριαλένας:

    Η δήλωση του Καραγκούνια:

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ