Με πάθος και ένταση θα μπουν σήμερα οι παίκτες του Survivor: All Star στον στίβο μάχης.
Χθες οι Μαχητές δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να δίνουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια.
Τη ρεβάνς, όμως, αναμένεται να πάρουν απόψε οι Μπλε, σύμφωνα με τα spoiler.
Μάλιστα, οι Κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος παίκτης που «κινδυνεύει» με αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα βρεθεί υποψήφιος για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ανεπαρκή σχεδιασμό της εγκατάστασης η διάβρωση των σωλήνων και η φονική έκρηξη στη Βιολάντα – Στον ανακριτή Τρικάλων το πόρισμα
- Το φθηνό κρασί κέρδισε το 2025 – Μεγάλη αύξηση στις εισαγωγές παρά την μικρότερη κατανάλωση
- ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 83,2% στις πτωχεύσεις επιχειρήσεων το 2025
- Αναζητείται Διοικητής για την Εποπτική Μονάδα Ασφάλειας Λιμένων και Πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.