• LIFE&STYLE

    Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης και η αποκάλυψη της Ελευθερίας για τον Μάριο

    • NewsRoom
    Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor

    Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor


    Ολοκληρώθηκε το ταξίδι της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor: All Star, καθώς είναι η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να αποχωρεί από το παιχνίδι.

    Εκτός από την Ευρυδίκη, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι συμπαίκτες της από την Κόκκινη ομάδα, Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρος Μαρτίκας, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τους Μαχητές, οι οποίοι συνεχίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης για ακόμα μια εβδομάδα.

    Η εβδομάδα που πέρασε στο Survivor ήταν ιδιαίτερα έντονη, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο και την Ελευθερία, με τον πρώτο να αποδίδει ευθύνες στη δεύτερη για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Παράλληλα, ο Σπύρος «τσάκωσε» την Ελευθερία να παρακολουθεί κρυφά τις προσωπικές συνεντεύξεις που δίνουν στην κάμερα οι συμπαίκτες της.

    Στον στίβο μάχης οι Διάσημοι τα έχουν βρει σκούρα αφού δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη. Αντίθετα οι Μαχητές επικράτησαν ξανά με σκορ 10-9.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Ελευθερία «έκαψε» τον Μάριο, λέγοντας ότι εκείνος ήταν που της είπε να «εκθέσει» τον Στάθη.

    «Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο, ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε η τραγουδίστρια.

    «Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», απάντησε ο Μάριος στις κατηγορίες της Ελευθερίας.

    Στο τέλος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ευρυδίκης.

    Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ευρυδίκη δήλωσε:

    «Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου».

    Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασε το παράπονό του στους συμπαίκτες του, καθώς ήταν υποψήφιος για τέταρτη συνεχή φορά.

    Με δάκρυα στα μάτια, ο παίκτης των Μαχητών που παρέμεινε στο παιχνίδι δήλωσε: «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στενοχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς ”καλή επιτυχία” όταν μπήκα μέσα στο Συμβούλιο. Μόνο ένα-δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε».

    Στις δηλώσεις αυτές, οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν για να δείξουν ότι τον στηρίζουν.

    Η νίκη των Μαχητών:

    Διαβάστε επίσης:

    Ατζούν Ιλιτζαλί: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ