• LIFE&STYLE

    Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο πόλεμος για το φαγητό

    • NewsRoom
    Η ομάδα των Διάσημων στο Survivor

    Η ομάδα των Διάσημων στο Survivor


    Γκρίνια έχει προκαλέσει η πείνα στους Μαχητές στο Survivor, καθώς αυτή την εβδομάδα έχουν σταθεί άτυχοι ως προς τα έπαθλα φαγητού, αλλά και της ασυλίας.

    Ο στίβος μάχης για τη δεύτερη ασυλία αποδείχτηκε ιδιαίτερα απαιτητικός. Αν και οι Μπλε ξεκίνησαν δυναμικά και φρόντισαν να ισοφαρίσουν τους Κόκκινους, στο τέλος το σκορ ξέφυγε και ο αγώνας έληξε 10-4 υπέρ των Διάσημων!

    Απογοητευμένοι οι Μαχητές γύρισαν άπραγοι στην παραλία τους, όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν. Αφορμή στάθηκαν οι ισχυρισμοί του Σπύρου, του Σάββα και του Ανδρέα ότι η κλίκα Σοφιάνας, Ασημίνας και Πελαγίας κλέβουν φαγητό και βάζουν δυο κουταλιές ρύζι παραπάνω στα δικά τους πιάτα.

    Η Σοφιάνα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα γιατί τόσο η Πελαγία όσο και η Ασημίνα την «άδειασαν», με την 26χρονη φυσικοθεραπεύτρια να υπόσχεται στον εαυτό της ότι μέχρι να φύγει από το παιχνίδι, θα ψηφίζει αγωνιστικά.

    Από την πλευρά της, η Πελαγία αποκάλυψε όλο το… σχέδιό της προκειμένου να γλιτώσει από την ψηφοφορία, η οποία ανέδειξε τον Ανδρέα Ματθαιακάκη ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

    «Το σκεπτικό μου να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πλάνο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο κι από την κάλπη να βγω εγώ. Τους το χαλάσαμε όλο αυτό. Ο Ανδρέας τραγικός. Ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που είναι πάλι υποψήφιος κι αναλύοντας όλα τα στατιστικά», είπε η παίκτρια.

    Ο Ανδρέας συνέχισε να αναφέρεται στο θέατρο Σκιών που παίζεται στους Μαχητές εκφράζοντας την ελπίδα ότι το «φως θα κερδίσει το σκοτάδι».

    Βέβαια, το σχέδιο των κοριτσιών να ψηφίσουν τον Ανδρέα έγινε αντιληπτό ακόμα και από την Κόκκινη ομάδα, οι οποίοι σχολίασαν την αντίπαλη ομάδα.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η έντονη λογομαχία συνεχίστηκε, με την Πελαγία να κάνει λόγο για στρατηγικές που έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια του παιχνιδιού. Δε δίστασε να προειδοποιήσει ότι αν αντιληφθεί κάτι σοβαρό, θα κινηθεί νομικά!

    Από την κάλπη, εν τέλει, δεύτερος υποψήφιος βγήκε ο Σπύρος, ενώ ο Σάββας χρησιμοποιώντας το δικαίωμα που του δίνει η ατομική του ασυλία «έδωσε» την Πελαγία.

    Συνεπώς, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Ανδρέας Ματθαιακάκης, Σπύρος Μαρτίκας και Πελαγία Καζολέα.

    Σοφιάννα: Ένιωσα ότι εκτέθηκα στο Πανελλήνιο και βγήκα η πονηρή και το φίδι

    Πελαγία: Ο Ανδρέας είναι τραγικός – Ζηλεύει που δεν ήταν από την αρχή

    Οι Διάσημοι «στολίζουν» τους Μαχητές για το πώς ψήφισαν

    Η δήλωση του Μαρτίκα που έκανε ανάστατους τους Μαχητές

    Νέα «φωτιά» στους Μπλε

    Ηλιοθεραπεία και ψαροντούφεκο για τους Κόκκινους

    Εξοργίστηκαν οι Διάσημοι

    Οι 3 υποψήφιοι

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Το «χρυσό» συμβόλαιο της Κάτιας και οι αυστηροί όροι

    Νόβακ Τζόκοβιτς: Καλύτερα να θυσιάσω τρόπαια, παρά να κάνω το εμβόλιο

    Super Bowl: Το φαντασμαγορικό Halftime Show με πρωταγωνιστή την old school χιπ χοπ σκηνή



    ΣΧΟΛΙΑ