• LIFE&STYLE

    Survivor: Ένα επεισόδιο με αποχώρηση αλλά και μια αποκάλυψη

    • NewsRoom

    Στο Συμβούλιο του Νησιού


    Νύχτα Survivor η χθεσινή και, όπως κάθε Τρίτη, έτσι κι αυτή παρακολουθήσαμε, μεταξύ άλλων την αποχώρηση παίκτη γι’ αυτή την εβδομάδα.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας, η ομάδα που ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου κλήθηκε να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Το συμβούλιο είναι η πιο δύσκολη διαδικασία που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν οι παίκτες, αφού όχι μόνο πρέπει να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους, αλλά και ν’ αποχωριστούν κάποιον.

    Από την ψηφοφορία των παικτών, λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Μπουσρά και ο Οκάι, δύο Τούρκοι παίκτες, καθώς ήταν η δική τους σειρά να βγουν τεθούν στην κρίση του κοινού. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι δεν περιμένουν πια το κοινό να ψηφίσει για τους συγκεκριμένους δύο, αλλά το αποτέλεσμα προκύπτει από την καθολική ψηφοφορία που έχει πραγματοποιηθεί και θα κρίνει από δω και πέρα τις εξελίξεις μέχρι τον μεγάλο τελικό.

    Κανένας από τους δύο παίκτες δεν ήθελε φυσικά να αποχωρήσει, κυρίως σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, που οδεύει προς τον τελικό.

    Το κοινό, ψήφισε και αποφάσισε ποιον ήθελε να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιον όχι. Επιλογή του ήταν να φύγει η Μπουσρά, έναντι του Οκάι. Μάλιστα, η παίκτρια, μόλις άκουσε το όνομά της στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ξέσπασε σε κλάματα.

    Εξελίξεις στο χθεσινό συμβούλιο είχαμε σχετικά και με την κατάσταση της υγείας του Χικμέτ, του παίκτη φαβορί που αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού που είχε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Λίγο πριν ο Ατσούν ανακοινώσει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, η Αφροδίτη, ζήτησε να μάθει τι γίνεται με τον Χικμέτ και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Τότε, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, ενημέρωσε τι γίνεται με τον Χικμέτ, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε ο ίδιος.

    Υπενθυμίζεται πως ο Χικμέτ είχε τραυματιστεί και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Χικμέτ βρίσκεται ακόμη στο Νοσοκομείο και ακόμη δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε οι γιατροί αν θα μπορέσει να επιστρέψει ή όχι. Δε θέλω να μπω στο παιχνίδι με τις πιθανότητες για το αν θα έρθει ή όχι. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός και θα το ξέρουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα… Τώρα είναι καλύτερα. Ελπίζουμε να γίνει γρήγορα καλά, γιατί αυτό θέλουμε όλοι μας». Λίγες μέρες μετά βέβαια, ανακοινώθηκε πως ο Χικμέτ δεν θα καταφέρει να συνεχίσει το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού.

    Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα την αποχώρηση της Μπουσρά:



    ΣΧΟΛΙΑ