• LIFE&STYLE

    Survivor: Έλληνας κέρδισε το αυτοκίνητο! – Ποιος αποχώρησε και ποιος τιμωρήθηκε; (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την άσπρη ομάδα στο Survivor


    Ένα πλούσιο επεισόδιο με αγωνίσματα και μία αποχώρηση απολαύσαμε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor. Νικήτρια του αγωνίσματος αναδείχθηκε η Άσπρη ομάδα με τους παίκτες της να μάχονται για το έπαθλο που δεν ήταν άλλο από ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

    Έλληνες και Τούρκοι της Άσπρης ομάδας έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι άσπρο-μαύρο με τους Νίκο Κοσμά και Κυριάκο Πελεκάνο να φτάνουν στον μεγάλο τελικό.

    Στο τέλος εκείνος που κέρδισε το παιχνίδι, αλλά και το αυτοκίνητο ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος. Σημειώνεται ότι ο Νίκος βρέθηκε για δεύτερη φορά στον τελικό για το αυτοκίνητο, αλλά και πάλι ηττήθηκε.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε μία ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους Τούρκους παίκτες. Τέσσερις παίκτες παραβίασαν έναν βασικό κανόνα του Survivor με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν.

    Ο λόγος για τους Γιουσούφ, Οκάι, Μπουρσά και Μελίσα οι οποίοι έστειλαν μήνυμα σε πρόσωπα της οικογένειάς τους μέσω ενός ντόπιου καπετάνιου!

    Όπως τους ανακοίνωσε ο Τούρκος παραγωγός, οι συγκεκριμένοι παίκτες τιμωρούνται με αποκλεισμό από κάποια έπαθλα. Ο αριθμός τους θα γίνει γνωστός στη συνέχεια.

    Από την άλλη, η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές, ήταν η Μελίσα.

    «Ήρθα εδώ 23 χρονών και τώρα νιώθω σαν να φεύγω 40. Πιστεύω πως από πνευματική άποψη κέρδισα πολλά πράγματα εδώ. Αγάπησα ιδιαίτερα τη δικαιοσύνη και την οικειότητά σας, όπως και την παραγωγή.

    Σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Αποτελείται από τους πιο καλοπροαίρετους και με τον καλύτερο χαρακτήρα ανθρώπους.

    Μπορεί αυτές τις μέρες οι αντίπαλοι να είχαν καλύτερη απόδοση, αλλά εάν η ομάδα μου προσέξει και συγκεντρωθεί λίγο περισσότερο όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η Μελίσα και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

    Δείτε βίντεο:

    Τι θα δούμε απόψε;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός ο παίκτης είναι εκτός MasterChef (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το Power of Love μετά από δύο χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με το My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ