• LIFE&STYLE

    Survivor: Από το ένα αγώνισμα στο άλλο! – Μοίρασαν τις νίκες οι 2 ομάδες (video)

    • Νίκη Καξερή


    Δύο αγωνίσματα και δύο διαφορετικά έπαθλα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν Μαχητές και Διάσημοι στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Εκτός από το καθιερωμένο αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πλέον θα υπάρξει ένα επιπλέον αγώνισμα, στο οποίο θα συμμετέχουν οι δύο καλύτεροι παίκτες της κάθε ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται τα έπαθλα, αλλά και η κούραση.

    Η ομάδα των Διασήμων κατάφερε, έπειτα από μία σκληρή αναμέτρηση, να επικρατήσει επί των Μαχητών και να κερδίσει το έπαθλο της άνεσης, δηλαδή κρεβάτια, αλλά και απορρυπαντικό ρούχων, κάτι που σίγουρα ενθουσίασε τους παίκτες.

    Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τις ομάδες να επιλέξουν τους δύο καλύτερους παίκτες τους προκειμένου να αγωνιστούν σε έναν ακόμα στίβο μάχης. Αυτή τη φορά το παιχνίδι έληγε στις 5 νίκες, ενώ το έπαθλο ήταν 3 αυγά, 3 πατάτες και λάδι. Σε αυτό το αγώνισμα, η Μελίνα και ο Ηλίας έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους, ύστερα από συνεχόμενες ήττες που είχε υποστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

    Αν και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Γιάννη Τσίλη δε νίκησαν αυτή τη φορά, έδωσαν σκληρή μάχη, ωστόσο η εξάντληση της Δαλάκα συγκεκριμένα ήταν φανερή, καθώς η ομάδα τους συνηθίζει να την επιλέγει στις δύσκολες στιγμές.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρασκήνιο: Γιατί ο Ντάνος είπε «όχι» σε πρόταση για το Survivor 2

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tι συνέβη πραγματικά και αντί για το DWTS πήγε στο Survivor;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκινεί η Μαρίνα: «Ο Θάνος ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος έρωτας της ζωής μου» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ