• LIFE&STYLE

    Survivor: Αγώνας-«θρίλερ» και εντάσεις μετά την αποχώρηση του Κοψιδά (video)


    Σε ακόμα ένα σκληρό ντέρμπι εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας με έπαθλο το φαγητό στο Survivor, με τις δυο ομάδες να αποδεικνύουν ότι πλέον είναι ισάξιες και ο νικητής βγαίνει στις λεπτομέρειες.

    Οι δυο ομάδες ήρθαν στο 9-9, με τους καλύτερους παίκτες της Κόκκινης, τους Κόρο, Ηλία, Καρολίνα και Νικολέτα να αντιμετωπίζουν τους καλύτερους της Μπλε, Σάκη, Νίκο, Μαριαλένα και Άννα Μαρία.

    Οι Κόκκινοι έφτασαν πρώτοι στους στόχους, ωστόσο, οι Μπλε ήταν εκείνοι που είπαν την τελευταία λέξη, καθώς ευστόχησαν και κατέκτησαν τη νίκη.

    Συνεπώς, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έμειναν νηστικοί για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.

    Στο μεταξύ, η αποχώρηση-έκπληξη του Γιώργου Κοψιδά έχει ρίξει το ηθικό της ομάδας και πολλοί θεωρούν υπεύθυνο για το όλο κλίμα τον Τριαντάφυλλο.

    Ο «Ντάφυ» τα έβαλε με τον Κοψιδά με βάση το σχόλιό του πριν την αποχώρησή του (είπε ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει ίντριγκες και κουτσομπολιό) λέγοντας πως «έβγαλε τον κόσμο ηλίθιο και δεν σεβάστηκε τα χρήματα που έδωσε για να ψηφίσει κάποια άλλα άτομα. Αγκάλιασε τους πάντες όταν έφυγε, αλλά μου έδωσε το χέρι του και απομακρύνθηκε ενώ πήγα να τον αγκαλιάσω. Για ένα λεπτό μιλήσαμε έντονα και με έβγαλε κακό».

    Η ένταση συνεχίστηκε και στην καλύβα με τον Τριαντάφυλλο να ανταλλάσσει λόγια με τον Ασημακόπουλο, ενώ η Καρολίνα του ζήτησε να δείξει σεβασμό για το ότι είναι θλιμμένοι που έφυγε ο Κοψιδάς.

    «Δεν πρόλαβε να φύγει ο Κοψιδάς και έριξε τις σπίθες του το πρωί. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό γιατί δεν σεβάστηκε ότι είμαστε στενοχωρημένη με την απώλεια του Κοψιδά και έριξε τη δική του βολή», δήλωσε.

    Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου:

    «Έχει πάθει ψύχωση μαζί μου»:

    Ένταση στην παραλία των Κόκκινων:

    Σπουδαία νίκη των Μπλε:

    Παιχνίδι ερωτήσεων:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

    Οριστικό: Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

    Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που θα προκαλέσει αναστάτωση



    ΣΧΟΛΙΑ