• LIFE&STYLE

    Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κοψιδά – Έπαθε σοκ (video)

    Γιώργος Κοψιδάς


    Μια αναπάντεχη τροπή πήραν τα γεγονότα στο Survivor, καθώς η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά ήρθε ως έκπληξη στους παίκτες, αλλά κυρίως στον ίδιο.

    Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για «ρίσκο», μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αποχωρεί από το Survivor, καθώς εκείνος ήταν που ζήτησε από τη Νικολέττα να τον επιλέξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, ήταν μέρος του σχεδίου του προκειμένου να φύγει ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα ο παίκτης να αιφνιδιαστεί.

    Το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κοψιδά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο SFERA.

    Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε ότι «Ο Κοψιδάς είπε στην Νικολέτα ‘αν το σκέφτεσαι ποιον θα δώσεις, δώσε εμένα για να είμαι η αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη για να ηρεμήσουμε’.

    Έπαθε σοκ ο Κοψιδάς, δεν περίμενε να φύγει από το Survivor. Στην αποχώρησή του είπε κάποια πράγματα που δεν άρεσαν… είπε ότι αυτά που κάνει ο Τριαντάφυλλος ‘δεν μου ταιριάζουν’, οι ίντριγκες που κάνει ‘δεν είναι του στυλ μου’, επομένως ‘καλά κάνω και φεύγω’, αλλά προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι…

    Ο Κοψιδάς είχε μέλλον… Η Νικολέτα ήταν ανάμεσα σε δύο άτομα, αλλά μετά την κουβέντα της με τον Κοψιδά, τον έδωσε και την πάτησε»!

    Δείτε το βίντεο από το «Ευτυχείτε»:

    Ο καυγάς που δεν είδαμε:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποχώρηση-σοκ στο Survivor! Πώς αντέδρασαν οι παίκτες (video)

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια αναπάντεχη συμμαχία εναντίον του Νικηφόρου

    «Σπίτι με το MEGA» και τον Γιάννη Καψάλη: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική



    ΣΧΟΛΙΑ