• LIFE&STYLE

    Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες στο πάρτι της Ένωσης – «Τα σπάνε» με Jason Derulo (video)

    • NewsRoom


    Η μεγάλη στιγμή της Ένωσης σχεδόν έφτασε στο Survivor, καθώς από αύριο, Κυριακή, Μπλε και Κόκκινοι θα συμβιώνουν στην ίδια παραλία, ενώ μετά την δεκάδα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

    Την ένωσή τους θα γιορτάσουν με το καθιερωμένο πάρτι που γίνεται σε κάθε κύκλο του Survivor. Ήδη το trailer του επεισοδίου έχει κυκλοφορήσει, μέσα από το οποίο παίρνουμε μια γεύση από την τεράστια αλλαγή των παικτών, οι οποίοι μετά από τρεις μήνες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να φορέσουν τα καλά τους, να φάνε πλουσιοπάροχα και να χορέψουν με την ψυχή τους.

    Το πάρτι της Ένωσης αποτελεί ορόσημο για τους παίκτες, καθώς κατόρθωσαν να επιβιώσουν και να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι και σήμερα.

    Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που περιμένει τους παίκτες είναι ο μουσικός καλεσμένος που θα τραγουδήσει στο πάρτι, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό σούπερ σταρ, Jason Derulo.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής έλαβε το χρηματικό ποσό των 350.000 δολαρίων για την εμφάνισή του στο ελληνικό, αλλά και το τουρκικό Survivor.

    Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή που κάνει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο του Sfera, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός αποκάλυψε μερικά από όσα θα παρακολουθήσουμε αύριο.

    «Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Derulo. Στήθηκε μια τρομερή σκηνή για το πάρτι της Ένωσης. Το γύρισμα ξεκίνησε 5 το απόγευμα και τελείωσε μετά τις 2 το βράδυ. Ο Derulo τραγούδησε συνολικά μιάμιση ώρα», δήλωσε ο ίδιος.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι, χρησιμοποιούσαν ατάκες από τον έναν στον άλλον. Τα παιδιά δεν τραγούδησαν μόνο, έκαναν και μπαλέτα.

    Φάγαμε έναν σκασμό… Η μπριζόλα πήγε σύννεφο…».

    Μάλιστα, αποκάλυψε ότι: «Θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στην δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του. Τώρα συνυπάρχουν και έχουν αρχίζει ήδη να σκέφτονται για προδοσίες και στρατηγικές».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ποιον δείχνουν νικητή τα στοιχήματα; Εκπλήξεις και ανατροπές! (video)

    «Cook Beef»: Τι μαγειρεύουν οι «MasterChef» Βαρθαλίτης, Γλωσσίδης, Λιχανίδης, Σαρρής και Θωμάς

    «Σπίτι με το MEGA»: Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς σε ένα μουσικό ταξίδι από «Ατόφιο Χρυσάφι»



    ΣΧΟΛΙΑ