Menu

Σε 500.000 πρόσθετους εργαζόμενους επεκτείνεται η πλήρης εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Life & Style

«Cook Beef»: Τι μαγειρεύουν οι «MasterChef» Βαρθαλίτης, Γλωσσίδης, Λιχανίδης, Σαρρής και Θωμάς

Comments

5 άντρες στην κουζίνα; Δύσκολη εξίσωση!

1. Είναι εφιάλτης; 2. Μήπως φαντασίωση; 3. Ή το Cook Beef;

Η σωστή απάντηση είναι και τα τρία! Ετοιμαστείτε για το «Cook Beef», τη νέα, ανατρεπτική μαγειρική παρέα!

Τα απαραίτητα υλικά της συνταγής του «Cook Beef» είναι απλά και σε γενναιόδωρες δόσεις: τρέλα, χιούμορ, κέφι και άφθονο καλό φαγητό!

Σε αυτή την κουζίνα κυριαρχούν οι πλάκες, τα γέλια και η ανεβασμένη διάθεση.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λιχανίδης, ο Μάνος Σαρρής και ο δάσκαλος Νίκος Θωμάς, έρχονται, με… φόρα και εμπειρία MasterChef, για να μας θυμίσουν πως οι ωραίες παρέες δεν γράφουν μόνο ιστορία αλλά ψήνουν, τηγανίζουν, βράζουν, δοκιμάζουν και προτείνουν εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές για κάθε περίπτωση, που θα ενθουσιάσουν! Δημιουργικά comfort πιάτα, έξυπνα μαγειρικά tips και gadgets, που θα ζήλευε και ο James Bond, ολοκληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας!

Μαζί τους, σε κάθε τρέλα, θα είναι και ο αξιολάτρευτος Μάκης, ένα χαδιάρικο βρετανικό μπουλντόγκ, που λατρεύει τις πίτσες και τα μπέργκερ, σκάβει από χώμα μέχρι… πλακάκια, ροχαλίζει, αν και το αρνείται πεισματικά και η αγαπημένη του συνήθεια είναι να φιλάει τις γάμπες γνωστών και αγνώστων!

Περιπέτειες μέσα και έξω από τη κουζίνα θα αποκαλύψουν τελικά «who’s got the sauce» [*] σε αυτό το «Cook Beef».

[*] Το «sauce» εκτός από την κυριολεκτική της σημασία, χρησιμοποιείται και στην αργκό ως υψηλές ικανότητες, ταλέντο, αυτό το «έξτρα», που με κάνει καλύτερο από τους άλλους… «ποιος θα είναι ο καλύτερος σε αυτή τη μαγειρική «διαμάχη»;

Πρεμιέρα το Σάββατο 3/4/21 στις 18:30 και κάθε Σάββατο στις 18:30

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην Πάρο, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η κρίση στον γάμο τους

Χαμός με το γούρι που απεικονίζει αλλιώς τη Μαντώ Μαυρογένους στο Μουσείο Μπενάκη – «Υγεία, κ…λα, επανάσταση»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής δήλωνε ερευνητής ψυχολόγος χωρίς πτυχίο και έγκριση από τον ΙΣΑ
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η γιατρός και ο υπνοθεραπευτής τον έπεισαν να κάνει πλασμαφαίρεση, ενώ δίσταζε
Θεατρική βραδιά για τον Γιώργο Μυλωνάκη και την Τίνα Μεσσαροπούλου
Αποκλειστικό – Άννα Βίσση: Αυτή είναι η γιγαντιαία 360° σκηνή που έχει στηθεί στο ΟΑΚΑ (pic & video)
PUMA Suede: Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στους δρόμους της Αθήνας
Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε συνεδρία στο πατάρι εστιατορίου με τον υπνοθεραπευτή (video)
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γερασμένη εμφάνισή της στην πρεμιέρα (video)
Ντέμης Νικολαΐδης: Το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή και η τραγική απώλεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου (video)