• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτός ο παίκτης θα γίνει πατέρας!


    Ακόμη ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, ζει τρυφερές οικογενειακές στιγμές, καθώς κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Μετά την πρόσφατη είδηση ότι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε την Ινδή αγαπημένη του, ένας άλλος παίκτης του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

    Ο λόγος για τον αγαπημένο παίκτη του Survivor, Γιάννη Τσίλη και τη σύζυγό του, Λένα, οι οποίοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

    Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρώην παίκτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ποστάροντας μερικές φωτογραφίες, που μαρτυρούν το ευτυχές γεγονός.

    Υπενθυμίζεται ότι, ο παίκτης, που ξεχώρισε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του στο Survivor και έγινε ευρέως συμπαθής από το κοινό, ενώ παρέμεινε στο παιχνίδι μέχρι τον τελικό, έκανε πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, περίπου ένα χρόνο πριν. Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο παιχνίδι, ο Γιάννης Τσίλης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, σε μια τελετή, στην οποία μάλιστα παρευρέθηκαν πολλοί από τους πρώην συμπαίκτες του.

    Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στην Ανατολή Ιωαννίνων, στις 26 Ιανουαρίου του 2019 και κουμπάροι του ήταν ο Βασίλης Τάσσης και η Αννίτα Στάμου. Μετά το γάμο είχε ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι.

    Φαίνεται πως ο πρώην παίκτης είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος με την εξέλιξη που παίρνει η οικογενειακή του ζωή, γι’ αυτό και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

    Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:
    τσιλης
    Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί
    Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί



    ΣΧΟΛΙΑ