ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πολυαναμενόμενο Survivor 2 ξεκινάει σε λίγες ημέρες και οι παίκτες που θα συμμετάσχουν έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.
Αναφορικά με την ομάδα των Διασήμων, άλλα τρία άτομα φαίνεται ότι έκλεισαν τις τελευταίες ημέρες, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην πρωινή εκπομπή του Star.
Ο λόγος για τον σύντροφο της Λάουρα Νάργες Μιχάλη Μουρούτσο, τον Γιάννη Δρυμωνάκο, πρωταθλητής κολύμβησης με παγκόσμιες διακρίσεις και τρεις Ολυμπιάδες στο παλμαρέ του και τέλος η Ελένη Χατζίδου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor 2: O Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει τις 2 αλλαγές της φετινής χρονιάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η Μαρία Μπακοδήμου στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Τσιμτσιλή «έδωσε» τη Φαρμάκη για τη συμμετοχή της στο Survivor (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφους του CNN και του MS NOW
- Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν μέλη εγκληματικών ομάδων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως δήθεν «λογιστές»
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.