• LIFE&STYLE

    Survivor 2: O Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει τις 2 αλλαγές της φετινής χρονιάς

    • NewsRoom
    survivor-ασυλία-αποχώρηση


    Γεμάτο μικρές, αλλά και μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι θα είναι το φετινό Survivor, το οποίο  κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, με τους  ανθρώπους της παραγωγής να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη.

    Το «Survivor 2» αποφασίστηκε να έχει διάρκεια έξι μΑτζούν Ιλιτζαλί ηνών. Έτσι, θα συμμετέχουν περισσότεροι παίκτες σε κάθε ομάδα, από 14 έως 16 άτομα, χωρίς να αποκλείεται ότι θα γίνουν και ενισχύσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δεν επιθυμεί το «Survivor 2» να είναι πιστό αντίγραφο του πρώτου και έτσι, όπως αναφέρει ο «Τηλεθεατής», προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφέρον θα γίνουν αλλαγές στα παιχνίδια, προκειμένου να είναι πιο δύσκολα.

    Αλλαγές υπήρξαν και στα άτομα της τουρκικής παραγωγής, με το φόβο ότι το συνεργείο που δούλεψε πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο έχει δημιουργήσει επαφές με την Ελλάδα και θα «διαρρέουν» πληροφορίες.

    Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και την Νεφέλη Λυγερού, ο Ιλιτζαλί αποκάλυψε τις δύο μεγάλες αλλαγές που θα έχει ο νέος κύκλος του Survivor.

    «Το Survivor 2 θα διαφέρει σε δύο πράγματα. Το ένα είναι τα βραβεία. Πραγματικά, το κοινό θα πάθει την πλάκα του με τα βραβεία που θα δώσουμε. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο!», αναφέρει, κάνοντας γνωστή την πρώτη αλλαγή, ενώ, σε σχέση με την δεύτερη αλλαγή, λέει: «σκεφτόμαστε να βάλουμε σε αντιπαράθεση τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες την τουρκική ομάδα εναντίον της ελληνικής. Το απολαύσαμε και εμείς και το κοινό!».

    Το «Survivor 2» θα προβάλλεται στην αρχή από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται και Πέμπτη, δηλαδή πέντε φορές την εβδομάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor 2: Η Μαρία Μπακοδήμου στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Τσιμτσιλή «έδωσε» τη Φαρμάκη για τη συμμετοχή της στο Survivor (video)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ