• LIFE&STYLE

    Survivor 2: Τα νούμερα τηλεθέασης του μεγάλου τελικού

    • NewsRoom
    κατερινα-δαλακα-ηλιας-γκοτσης

    Οι φιναλίστ του Survivor 2018, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης


    Αυλαία έριξε έπειτα από έξι μήνες ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, Ηλία Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

    Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν έντονο με την αγωνία να κορυφώνεται λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Σάκη Τανιμανίδη.

     Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να αναδειχθεί ο φετινός Survivor, με την Κατερίνα Δαλάκα να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση.

    Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ο τελικός άγγιξε το 49% στο γενικό σύνολο την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, κινούμενος κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο στο 37,9% και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 στο 36,2% στις τέσσερις ώρες προβολής του.

    Ποσοστά ανάλογα της φετινής δυναμικής του ριάλιτι επιβίωσης και αρκετά μακριά από εκείνα του τελικού του Survivor 2017, όπου τα μηχανάκια της Nielsen είχαν καταγράψει ακόμα και το εντυπωσιακό 78,2%.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Γκότσης: Οι άγνωστες πτυχές του νικητή του φετινού Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής του Survivor 2! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν εμφανίστηκε στον τελικό;



    ΣΧΟΛΙΑ