array(0) {
}
        
    
Menu
3.24%
Τζίρος: 292.89 εκατ.

Κωνσταντοπούλου για υποκλοπές: Να κληθεί ο Τζαβέλλας και ο διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Life & Style

Survivor 2: Τα νούμερα τηλεθέασης του μεγάλου τελικού

Οι φιναλίστ του Survivor 2018, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης
Comments

Αυλαία έριξε έπειτα από έξι μήνες ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, Ηλία Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν έντονο με την αγωνία να κορυφώνεται λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Σάκη Τανιμανίδη.

 Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να αναδειχθεί ο φετινός Survivor, με την Κατερίνα Δαλάκα να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ο τελικός άγγιξε το 49% στο γενικό σύνολο την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, κινούμενος κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο στο 37,9% και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 στο 36,2% στις τέσσερις ώρες προβολής του.

Ποσοστά ανάλογα της φετινής δυναμικής του ριάλιτι επιβίωσης και αρκετά μακριά από εκείνα του τελικού του Survivor 2017, όπου τα μηχανάκια της Nielsen είχαν καταγράψει ακόμα και το εντυπωσιακό 78,2%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Γκότσης: Οι άγνωστες πτυχές του νικητή του φετινού Survivor (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής του Survivor 2! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν εμφανίστηκε στον τελικό;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: Είναι self-made woman και σοβαρός επαγγελματίας (video)
Akylas-Eurovision: Το σκηνικό, οι αναφορές στην αρχαιότητα και οι συμβολισμοί
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με τόσα ρεκόρ… ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί
Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί