• LIFE&STYLE

    Survivor 2: Αλλαγές της τελευταίας στιγμής – Τι δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης (video)

    • Νίκη Καξερή
    Σάκης Τανιμανίδης


    Μία ανάσα βρισκόμαστε πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor, όμως, τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Τις τελευταίες ημέρες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δίνει κάποια ονόματα μέσα από την εκπομπή της ΕΔΩ. Ωστόσο, σήμερα αποκάλυψε ότι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ γίνονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Γι’ αυτό τον λόγο θα ανακοινώσει περισσότερα ονόματα στο άμεσο μέλλον όταν πια θα είναι πιο σίγουρα τα πρόσωπα.

    Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αν και κυκλοφόρησε φωτογραφία με τον παρουσιαστή σε ένα ελικόπτερο. Έτσι, λίγο πριν φύγει, έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή.

    «Το περιμένω και αδημονώ! Είμαι ενθουσιασμένος! Αν το έχεις ζήσει μία φορά, την επόμενη το περιμένεις…», δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor, ενώ αποκάλυψε ότι μαζί του θα πακετάρει, «φορτιστή, οδοντόβουρτσα και κάλτσες…»!

    Μάλιστα, δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αλλαγές στον φετινό κύκλο του ριάλιτι, αν και δε θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος. Βέβαια, χαρακτήρισε τους παίκτες πιο αθλητικούς από τους περσινούς.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος παίκτης μένει εκτός 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα όσα αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την προετοιμασία των παικτών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με ποια παίκτρια του Survivor 2 έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος; (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ