ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τζένη Μπαλατσινού πόζαρε χαμογελαστή με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Στο Tatoi Club για τον αγώνα τένις του Στέφανου Τσιτσιπά, στο πλαίσιο του Davis Cup, το «παρών» έδωσαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι παρακολούθησε από κοντά το ματς του κορυφαίου Έλληνα τενίστα απέναντι στον Λετονό Μάρτιν Πότζους, τον οποίο και νίκησε με 2-0.
Ο Έλληνας άσος πάρα τους ισχυρούς ανέμους, που μετέτρεψαν το court σε «Σαχάρα» με τα σύννεφα σκόνης να κάνουν το έργο του δυσκολότερο, επικράτησε στα δυο σετ.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Τζένη Μπαλατσινού συνομίλησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά και πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία.
«’Κάνε αυτό που δεν μπορείς’, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Οι σύμμαχοι θα παράσχουν νέα ενεργειακή και στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο εντός 10 ημερών
- Μητσοτάκης: Αποχαιρετώ με θλίψη και σεβασμό την Άννα Ψαρούδα, μία αληθινή Κυρία της πολιτικής, της επιστήμης και της κοινωνικής δράσης
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Μήνυμα 112 σε Χίο και Σέριφο για ισχυρούς ανέμους – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις παράκτιες περιοχές»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.