• LIFE&STYLE

    Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom
    Μέγκαν και Τόμας Μαρκλ

    Μέγκαν και Τόμας Μαρκλ


    Εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνια μεταφέρθηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Το συμβάν έγινε γύρω στις 21:30 τοπική ώρα Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με το αμερικανικό TMZ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Τόμας Μαρκλ δεν μπορούσε να μιλήσει και προσπάθησε να γράψει τα συμπτώματά του σε ένα κομμάτι χαρτί.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, οργή επικρατεί στην οικογένεια Μαρκλ, καθώς φέρεται να πλήρωσε μόνος του τα ιατρικά έξοδα, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του, Δούκισσα του Σάσεξ.

    «Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily η 57χρονη κόρη του, Σαμάνθα Μαρκλ.

    Μάλιστα, δε δίστασε να κατηγορήσει ευθέως τη Μέγκαν, λέγοντας:

    «Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδελφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας Μαρκλ δεν παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαμάνθα Μαρκλ ρίχνει τις ευθύνες για την εξασθένιση της υγείας του πατέρα τους στη Δούκισσα. Η ίδια είχε εξαπολύσει δημόσια επίθεση στο Twitter όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα, ενώ με τον πατέρα της δεν μιλούσε.

    «Τι θα έλεγες να αποτίσεις φόρο τιμής στον πατέρα σου; Φτάνει πια. Φέρσου σαν ανθρωπίστρια, συμπεριφέρσου σαν γυναίκα. Αν πεθάνει ο πατέρας μας, θα φταις εσύ, Μεγκ!», είχε γράψει στο Twitter το 2018, η Σαμάνθα.

    Διαβάστε επίσης:

    Βρετανία: Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ

    Μια ματιά στο μοναδικό στυλ της βασίλισσας Ελισάβετ

    Αθηνά Ωνάση: Γοητευτικός επιχειρηματίας ο νέος σύντροφός της



    ΣΧΟΛΙΑ