• LIFE&STYLE

    Αθηνά Ωνάση: Γοητευτικός επιχειρηματίας ο νέος σύντροφός της

    • NewsRoom


    Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Αθηνά Ωνάση, η οποία βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία Αλμπέρτο Ζόρζι.

    Ο Αλμπέρτο είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά και αθλητής ιππασίας.

    Η «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, γνωστή για το πάθος και την αγάπη της για τα άλογα, γνώρισε τον Αλμπέρτο όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογό της, που ακούει στο όνομα Κορνέτο Κ.

    Πρόκειται για έναν υπέροχο επιβήτορα με μαύρο, στιλπνό τρίχωμα. Ένα άλογο που μπορεί να πηδάει με άνεση εμπόδια ύψους 1,60 και το οποίο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, λάτρευε.

    Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις σε αγώνες, ενώ έχουν απολαύσει μαζί δείπνο σε εστιατόρια.

    Βέβαια, κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

    Αλμπέρτο Ζόρζι
    Αλμπέρτο Ζόρζι

    Πέτρα του σκανδάλου η Αθηνά Ωνάση;

    Οι κακές γλώσσες θέλουν την Αθηνά να στάθηκε η αφορμή για τον χωρισμό του Αλμπέρτο με την πρώην σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, επίσης επιτυχημένη επιχειρηματία της βόρειας Ιταλίας.

    Μάλιστα, ο Αλμπέρτο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του, την Ιταλία, και να μετακομίσει μόνιμα στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας Γιαν Τοπς.

    Αλμπέρτο Ζόρζι
    Αλμπέρτο Ζόρζι

    Διαβάστε επίσης:

    Η ζωή της Χριστίνας Ωνάση πριν και μετά το Στέμμα

    Αθηνά Ωνάση: Από την Ολλανδία στο Μονακό και πίσω, ξαναγράφει την ιστορία της ζωής της μακριά από ιστορίες για καταραμένες δυναστείες

    Αθηνά Ωνάση: Για ψώνια στο Μονακό



    ΣΧΟΛΙΑ