• LIFE&STYLE

    Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

    Μαρίνα Πατούλη


    Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι μεταφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη, το βράδυ της Τετάρτης.

    Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Η ζωή είναι στιγμές….» και έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

    Η δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, είχε σύμφωνα με πληροφορίες ένα ατύχημα στο σπίτι, πέφτοντας από τις σκάλες.

    Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγιναν εξετάσεις. Εκατοντάδες διαδικτυακοί φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά.

    Σε επόμενη ανάρτησή της στο Instagram, η κ. Πατούλη γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο Λαγονήσι και έγραψε: «Λυπάμαι αν σας ανησύχησα, μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι, αναρρώνω με ασφάλεια!».

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Η ζωή είναι στιγμές ….!😢

    Posted by Marina Patoulis on Wednesday, June 17, 2020

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Η ζωή είναι στιγμές..!Ομορφες στιγμές χαλάρωσης,ξενοιασιάς ,θετικής διάθεσης …Όμως κ δύσκολες στιγμές που νοιώθεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε αγαπούν αληθινά!!!!Ολους εσάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κ αντλώ δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα ….Λυπάμαι αν σας ανησύχησα,μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι,αναρρρώνω με ασφάλεια !!!Υ.Γ «αλλάζω γόβες…Θα επιλέξω κόκκινες αυτή τη φορά κ πιο δύσκολο δρόμο !!!! Αυτά για για τους κακεντρεχείς «φίλους κ φίλες»😘 Σας αγαπώ όλους!

    A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) on



    ΣΧΟΛΙΑ