• LIFE&STYLE

    Στο «κόκκινο» η ένταση στο Survivor – Οι υποψήφιοι και η ανακοίνωση για την Ένωση (video)


    Βαριά ήττα δέχτηκε η Μπλε ομάδα στο Survivor και στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία με αποτέλεσμα να βρεθούν ξανά στην κάλπη.

    Προηγουμένως, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Άννα Μαρία, ενώ μετά και τη δεύτερη ήττα (10-4), οι παίκτες της Μπλε ομάδας κλήθηκαν να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο.

    Όλα έδειχναν ότι το δεύτερο όνομα που θα έβγαζε η κάλπη είναι εκείνο του αρχηγού Τζέιμς, καθώς η Άννα Μαρία ήταν ήδη υποψήφια και ο Νίκος κέρδισε το ατομικό αγώνισμα ασυλίας.

    Εν τέλει την τριάδα συμπλήρωσε η Χριστίνα, καθώς είναι τραυματίας, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που είχαν κυκλοφορήσει μέσα στη μέρα.

    Στην κόκκινη ομάδα έβαζαν… στοίχημα πριν το συμβούλιο πως αυτήν θα επιλέξει ο Νίκος για λόγους τακτικής, καθώς είναι από τις νέες παίκτριες και θεωρεί πως είναι ο «αδύναμος κρίκος» σε σχέση με τους άλλους δύο υποψήφιους. Και δικαιώθηκαν με τον Νίκο να δικαιολογεί την απόφασή του με τον τραυματισμό της Χριστίνας.

    Εκεί ήρθε το ξέσπασμα της παίκτριας κατά του Νίκου τον οποίο κατηγόρησε ξεκάθαρα πως την βγάζει υποψήφια για λόγους τακτικής και όχι γιατί είναι τραυματίας.

    Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα γιατί θεωρεί πως με αυτή την υποψηφιότητα δεν της δίνουν το δικαίωμα να δείξει τι αξίζει σαν παίκτρια. Εκεί την χειροκρότησαν μάλιστα οι υπόλοιποι παίκτες, για να ξεκινήσει μια νέα αντιπαράθεση μεταξύ αρκετών στην μπλε ομάδα.

    Ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να τους διακόψει καθώς δεν ακουγόταν κανενός η άποψη καθαρά, με την ένταση να έχει «χτυπήσει κόκκινο».

    Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πολυαναμενόμενο πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων, με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

    Τι «μαγειρεύει» η τριάδα των Μπλε:

    Τα κλάματα της Άννας Μαρίας:

    Οι υποψήφιοι για αποχώρηση:

    Η αντίδραση της Χριστίνας:

    Η ανακοίνωση για την Ένωση:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

    «Cook Beef»: Τι μαγειρεύουν οι «MasterChef» Βαρθαλίτης, Γλωσσίδης, Λιχανίδης, Σαρρής και Θωμάς

    Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε την πρώτη του δουλειά



    ΣΧΟΛΙΑ