• LIFE&STYLE

    Στην θεατρική πρεμιέρα του Καπουτζίδη η Μενεγάκη

    • NewsRoom

    Γιώργος Καπουτζίδης και Ελένη Μενεγάκη


    Στην πρεμιέρα της πρώτης θεατρικής παράστασης που «ανεβάζει» ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

    Η αγαπημένη παρουσιάστρια, το βράδυ της Τετάρτης, παρευρέθηκε στο θέατρο Ήβη και απόλαυσε την παράσταση «Όποιος Θέλει να Χωρίσει… Ας Σηκώσει το Χέρι του», στηρίζοντας την πρώτη θεατρική δουλειά του ταλαντούχου φίλου της.

    Μάλιστα, πριν μερικό καιρό, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μίλησε για την παράσταση και προσκάλεσε δημόσια την παρουσιάστρια στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

    Έτσι, η Ελένη παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις την παράσταση και ανέβασε, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σέλφι, που τράβηξε με τον Γιώργο, μετά το τέλος της παράστασης.

    «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του… Την απόλαυσα! Γέλασα πολύ, συγκινήθηκα… Προβληματίστηκα και πάλι γέλασα με την ψυχή μου! Μπράβο @ykapoutzidis! Μπράβο σε όλη την ομάδα!», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    «Όποιος Θέλει να Χωρίσει… Ας Σηκώσει το Χέρι του»

    Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Όποιος Θέλει να Χωρίσει… Ας Σηκώσει το Χέρι του».

    Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

    Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούν την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

    Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει.



    ΣΧΟΛΙΑ