ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η Ντάρια Τουρόβνικ επέστρεψε στην πασαρέλα. Φορώντας ένα εντυπωσιακό καφτάνι, η πρώην Μαχήτρια περπάτησε στην πασαρέλα του 6ου Models Reunion στο Island Athens Riviera.
Το μοντέλο ουκρανικής καταγωγής φόρεσε μία δημιουργία της σχεδιάστριας Kathy Heyndelas, κλέβοντας τις εντυπώσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρή βρέθηκε γνωστή ριάλιτι σταρ της Μεγάλης Βρετανίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler 21/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα; (video + poll)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χερσώνα: Ρωσικό drone καταδιώκει και τραυματίζει πλανόδιο πωλητή – Βίντεο
- Νέο «τρολάρισμα» του Θανάση Αυγερινού στη Μαρία Καρυστιανού: Το πραγματικό σχέδιο ήταν η απαγωγή της ηγεσίας
- Novo Nordisk: Αναβάθμισε τις προβλέψεις, αλλά απογοήτευσε την αγορά – Βουτιά 7% για τη μετοχή
- Ρούμπιο για Βενεζουέλα: Η πολιτική μετάβαση θα χρειαστεί μήνες, αλλά όχι χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.