• LIFE&STYLE

    Στην εντατική η Μαντόνα, ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της

    • NewsRoom
    Η Μαντόνα στα 65α Grammys

    Η Μαντόνα στα 65α Grammys


    Ανησυχία στους φαν της προκάλεσε η Μαντόνα, η οποία αναγκάστηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, μετά την πολυήμερη παραμονή της στην εντατική εξαιτίας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης

    Όπως πάντως ανέφερε ο μανατζέρ της Γκάι Οσίρι, η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

    Ειδικότερα, στη δήλωσή του  ο μάνατζέρ της αναφέρει ότι «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

    Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες».

    Το «Madonna: The Celebration Tour» είναι η 12η περιοδεία της Μαντόνα και έχει σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2023, στο Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά, ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα θα αλλάξει. Η περιοδεία θα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιανουαρίου 2024, στο Palacio de los Deportes, στο Μεξικό.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

    Διαβάστε επίσης

    Οι πέντε «κανόνες ευτυχίας» της Μαντόνα

    Η Μαντόνα παραδέχεται ότι έκανε πλαστικές – «Θαυμάστε με τώρα που ξεπρήστηκα!»

    Μαντόνα: Τι απαντά στους επικριτές της για την εμφάνισή της



    ΣΧΟΛΙΑ