• LIFE&STYLE

    Στην Ελλάδα για τις εκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης

    Αλέξης Γεωργούλης

    Αλέξης Γεωργούλης


    Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα επέστρεψε ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.

    Ο κολλητός φίλος του Ευρωβουλευτή, μιλώντας στο Πρωινό αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής βρέθηκε στη Λάρισα για τις εκλογές.

    Όπως δήλωσε ο ίδιος, τον Αλέξη Γεωργούλη είδε πριν από τρεις ημέρες στις εκλογές. «Απ’ ότι μου είπε θα ψήφιζε», δήλωσε.

    Ακόμη πρόσθεσε ότι ήρθε με αεροπλάνο, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν τον είχε ενημερώσει για την άφιξή του, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    «Γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Με πήρε τηλέφωνο, “έρχομαι απ’ το σπίτι”. Καθίσαμε, επί ένα δίωρο διάβαζε τη μικρή μου κόρη που πάει Ε’ Δημοτικού και δεν τα πάει λίγο καλά στα μαθηματικά. Πάει Ε’ Δημοτικού, δεν καταλάβαινε κάτι και της εξηγούσε επί δύο ώρες, της εξηγούσε τους όρους!

    Μετά κάναμε τη γυμναστική μας, όλα καλά. Εννοείται ότι δεν συμβαίνει κάτι σ’ εμάς και όλοι οι φίλοι είναι, δεν κάνουν κάτι διαφορετικό. Ό,τι κάναμε και πριν, κάνουμε και τώρα. Βγήκαμε έξω και περπατήσαμε στο πεζοδρόμιο επί 2 χιλιόμετρα, είναι μεγάλος ο δρόμος, περνά πολύς κόσμος. Δεν κρυβόταν ο Αλέξης από κάτι».

    Για τη στάση όσων συνάντησαν τον Αλέξη Γεωργούλη, ο φίλος του δήλωσε:

    «”Γεια σου Αλέξη, που είσαι;” Κανένας δεν κρυβόταν, ίσα-ίσα χάρηκαν πάρα πολύ που τον είδαν. Όλοι ρωτάνε που είναι ο Αλέξης, τι κάνει, που βρίσκεται. Κανένας δεν ρωτάει αν έγινε ή δεν έγινε κάτι. Όλοι ξέρουν ότι δεν έγινε τίποτα! Εννοείται ότι τον στηρίζουμε όλοι μας, απλά λυπόμαστε γιατί αναγκάζεται ο Αλέξης κάπου να μην εμφανίζεται, στο αεροδρόμιο που πάει, στην Ευρώπη και όλα αυτά».

    Για το αν παρακολουθεί όσα γράφουν τα Μίντια, απάντησε πως:

    «Εγώ ο ίδιος αν θα δω κάτι, θα του στείλω ένα μήνυμα στο messenger. Θα τον ενημερώσω ότι κάποιος είπε κάτι. Σίγουρα (παρακολουθεί) και σίγουρα χαίρεται που κανένας, μα κανένας, δεν έφτασε στα αυτιά του ότι κάποιος υποψιάζεται κάτι γι’ αυτόν. Όλα τα παρακολουθεί. Δεν δείχνει να ανησυχεί για κάτι, πέρα από τον χρόνο που λειτουργεί σε βάρος του».

    Σημειώνεται ότι σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας από την Ελένη Χρονοπούλου.

    Σε περίπτωση άρσης της ασυλίας του, θα παραπεμφθεί σε δίκη και αν καταδικαστεί θα αντιμετωπίσει ποινές κάθειρξης από 5 έως 10 έτη.

    Ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει με τρεις επιστολές του την επίσπευση της διαδικασίας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ