• LIFE&STYLE

    Στην Αθήνα η Μαρία Μενούνος λίγο πριν τον ελληνικό παραδοσιακό γάμο της (pics)

    • NewsRoom
    μενουνος

    Μαρία Μενούνος Φωτογραφία: NDP, Photo Agency


    Δύο ημέρες πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Κέβιν, η Μαρία Μενούνος κατέφτασε στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, που κατοικεί μόνιμα στο Λος Άντζελες επέλεξε να κάνει έναν ελληνικό παραδοσιακό γάμο στο χωριό του πατέρα της στην Αρκαδία.

    Ο ξάδελφος της Μαρίας και γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος, αποκάλυψε λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο όσο και για το παραδοσιακό γλέντι που θα ακολουθήσει:

    «Η Μαρία θέλει πολύ απλά πράγματα… Ο γάμος θα είναι απλός και παραδοσιακός. Θέλησε να κάνει το γάμο της στον τόπο καταγωγής της και έτσι τιμάει και τον πατέρα της. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός για όλους. Μετά το μυστήριο θα πάμε στο γλέντι που θα γίνει στο προαύλιο του παλιού σχολείου. Στο γλέντι θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι γιατί ο χώρος χωράει μόνο 400 ή 500 άτομα. Μάλιστα ο πρόεδρος του χωριού ο κ. Κώστας Σοφρωνάς φρόντισε αν τυχόν βρέξει να το σκεπάσει και να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή του γλεντιού».

    μενουνος
    Μαρία Μενούνος
    Φωτογραφία: NDP, Photo Agency

    Όσο για το νυφικό της Μαρίας, θα είναι μια δημιουργία της Celia Kritharioti. Μάλιστα, η διάσημη παρουσιάστρια έχει διαλέξει ένα παραδοσιακό εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά, το οποίο σκόπευε να φορέσει την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2018, στον γάμο που έκανε στην Times Square, αλλά τελικά δεν το φόρεσε καθώς είχε πολύ χιόνι και θα την δυσκόλευε η ουρά.

    μενουνος
    Μαρία Μενούνος
    Φωτογραφία: NDP, Photo Agency
    μενουνος
    Μαρία Μενούνος
    Φωτογραφία: NDP, Photo Agency
    μενουνος
    Μαρία Μενούνος
    Φωτογραφία: NDP, Photo Agency

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντρεύεται στην Αρκαδία η Μαρία Μενούνος – Η αναγγελία του γάμου και το προσκλητήριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά γιαγιά η Άννα Βίσση! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Δαλάκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ