• LIFE&STYLE

    Στην Αθήνα η Έμα Στόουν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λάνθιμου

    • NewsRoom

    Έμα Στόουν, Γιώργος Λάνθιμος και Ολίβια Κόλμαν


    Στη χώρα μας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Έμα Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

    Μετά το Οσκαρικό «The Favourite», ο διακεκριμένος Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται και πάλι με την Χολιγουντιανή σταρ στη νέα του ταινία, που ξεκινάει γυρίσματα στην Αθήνα.

    Πρωταγωνιστές του Γιώργου Λάνθιμου είναι η Έμα Στόουν και ο βραβευμένος με Σεζάρ Ντέμιεν Μπονάρ, ενώ στο μοντάζ συνεργάζεται και πάλι με τον βραβευμένο Γιώργο Μαυροψαρίδη.

    Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού ΝΕΟΝ και αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος εικαστικών εγκαταστάσεων The Artist on the Composer.

    Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

    Η ταινία θα παρουσιαστεί ως μέρος εικαστικής εγκατάστασης με τη συνοδεία μουσικών συνόλων στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

    Το πρόγραμμα The Artist on the Composer, μια τριετής συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ (www.neon.org.gr) διασυνδέει πρωτοπόρους σύγχρονους εικαστικούς και σκηνοθέτες ή/και παραγωγούς ταινιών με τη «ζωντανή» εκτέλεση ορχηστρικής μουσικής.

    Η εντυπωσιακή 31χρονη ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια μετέβη σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

    Κομψή, κρατώντας χαμηλό προφίλ, η Έμα Στόουν έκρυβε το πρόσωπό της με ένα καπέλο, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και την κουκούλα του μπουφάν της κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο.



    ΣΧΟΛΙΑ