• sports

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα δήλωση που προκάλεσε μεγαλύτερη σύγχυση

    • NewsRoom

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Σε μια νέα ανάρτηση στα social media που προκάλεσε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

    Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και ούτε σκοπεύει εκτός κι αν γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να αγωνιστεί. Η δήλωσή του αυτή σε ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ως αθλητής αποτελεί «πρότυπο» για πολλούς και κυρίως τα παιδιά και τους νέους που τον θαυμάζουν. Μάλιστα, πέρσι συμμετείχε και σε καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς».

    Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αποδοκίμασαν για τα λεγόμενά του, ενώ έγινε αμέσως θέμα αρνητικού σχολιασμού και στο Twitter, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, μάλιστα, να σχολιάζει «Κρίμα!». Από την άλλη, ο καθηγητής LSE, Ηλίας Μόσιαλος προχώρησε και εκείνος σε ανάρτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι απογοήτευσε η δήλωσή του.

    Την πρώτη του ανάρτηση μετά από τον σάλο έκανε χθες το βράδυ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του από το τερέν και έγραψε προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση:

    «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

    Το σχόλιό αυτό για πολλούς ήταν η δική του απάντηση σε όλα όσα ακούστηκαν, με κάποιους να τονίζουν ότι ένας μη εμβολιασμένος δεν μπορεί να μιλάει για τη φροντίδα των διπλανών του, ενώ άλλοι τον παρακίνησαν να σπεύσει να εμβολιαστεί.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Μόσιαλος για Τσιτσιπά και εμβολιασμό: Απογοήτευσε η δήλωσή του, ας μας προβληματίσει

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ