• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Κατέκλυσαν το Σεν Μόριτζ οι διάσημοι καλεσμένοι για το γάμο των εκατομμυρίων (pics + video)

    • NewsRoom

    Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα


    Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τον «γάμο της χρονιάς», καθώς ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, πρόκειται να αλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

    Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος, αν και γνωρίστηκαν πριν από μία δεκαετία, έγιναν ζευγάρι το 2018.

    Ο Σταύρος Νιάρχος ο νεότερος με την Ντάσα Ζούκοβα

    Σύμφωνα με τη DailyMail, η Ντάσα Ζούκοβα λίγες ημέρες πριν από το γάμο, απολαμβάνει την παρέα των φίλων της και διασκεδάζει κάνοντας σκι.

    Ανάμεσά τους είναι η Kate Hudson και η ηθοποιός Sara Foster, το μοντέλο Kelly Sawyer και οι σχεδιαστές Jamie Mizrahi και Jen Meyer. Τις μαγικές στιγμές αποκάλυψαν οι ίδιοι, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

    Ποιοι πρόκειται να παρευρεθούν στον γάμο

    Οι καλεσμένοι του ζευγαριού αναμένεται να καταφτάσουν στο Σεν Μορίτζ από όλες τις μεριές του πλανήτη. Ανάμεσά τους θα είναι η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg, η ηθοποιός Liv Tyler, το μοντέλο Karlie Kloss και ο σύζυγός της Joshua Kushner.

    Επίσης, ο ποδοσφαιριστής David Beckham και η ηθοποιός Gwyneth Paltrow.

    Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του δημαρχείου του Σεν Μόριτζ, ενώ η γαμήλια δεξίωση θα λάβει χώρα στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, που είναι χτισμένο σε ένα μοναδικό σημείο στους πρόποδες ενός βουνού και το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου.

    Η διαμονή σε ένα από τα δωμάτια του Kulm St. Moritz Hotel, κοστίζει περίπου 700 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ το κόστος όλης της γαμήλιας δεξίωσης εκτιμάται ότι θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο χώρος διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες αποκλειστικά για τον γάμο, ενώ αναμένονται και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες όμως δε θα αποθαρρύνουν τους καλεσμένους από τον εορτασμό αυτού του γεγονότος.

    Σημειώνεται, ότι στο παρελθόν η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης  είχε παντρευτεί τον επίσης δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς για περίπου 10 χρόνια, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 10χρονο Ααρών-Αλεξάντερ και την 6χρονη Λία-Λου.

    Ο 34χρονος Σταύρος Νιάρχος έχει υπάρξει ζευγάρι με την Πάρις Χίλτον.



    ΣΧΟΛΙΑ