• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Έλαμψαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala

    • NewsRoom
    Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Έλαμψαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala

    Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα


    Το «παρών» στο Met Gala, το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς που συνδυάζει μόδα και τέχνη, έδωσαν ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα.

    Ο «χρυσός» κληρονόμος της γνωστής οικογενείας και η λαμπερή επιχειρηματίας, που πριν από μερικούς μήνες υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί, έκαναν την εμφάνισή τους την Τρίτη στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες.

    Η εντυπωσιακή Ντάσα ξεχώρισε με ένα φόρεμα του οίκου Prada, που συνδυάζει το μαύρο με το μπορντό χρώμα και ένα μοτίβο στο κάτω μέρος. Με μια σικ κοτσίδα στο πλάι, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια-δάκρυα και ένα μίνιμαλ, φυσικό μακιγιάζ, ολοκλήρωσε το look.

    Από την άλλη, ο γοητευτικός Σταύρος φόρεσε ένα κλασσικό μαύρο σμόκιν.

    Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, η επιχειρηματίας και συλλέκτρια έργων τέχνης επέλεξε να περπατήσει μόνη της στο κόκκινο χαλί και να ποζάρει για φωτογραφίες, ωστόσο, ο καλός της βρισκόταν στα παρασκήνια, με τον οποίο απόλαυσε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο χειμερικό θέρετρο St. Moritz, τον Ιανουάριο του 2020. Τον περασμένο Μάρτιο, ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Πρόκειται για το πρώτο παιδί του Σταύρου και το τρίτο για την Ντάσα, η οποία προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

    Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

    Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Ποζιτάνο στην κοσμοπολίτικη ακτή του Αμάλφι.

    Η Ντάσα Ζούκοβα στο κόκκινο χαλί του Met Gala

    Δείτε την ανάρτηση της Ντάσα στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

    Διαβάστε επίσης:

    Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου τους

    Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

    Met Gala 2021: Εκκεντρικές εμφανίσεις και πολιτικά μηνύματα στο κόκκινο χαλί



    ΣΧΟΛΙΑ