• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

    • NewsRoom

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

    Ένα χρόνο μετά το λαμπερό γάμο τους στο Σεντ Μόριτζ, ο χρυσός κληρονόμος και η Ρωσίδα καλλονή επιχειρηματίας έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, στο οποίο μάλιστα έδωσαν το όνομα του Έλληνα παππού του, Φίλιππου Νιάρχου.

    Ήδη στα social media κυκλοφορεί μια φωτογραφία του ζεύγους μαζί με μια εικόνα ενός χιονισμένου τοπίου, πάνω στην οποία γράφει το όνομα του μωρού: «Καλώς ήρθες στον κόσμο, Φίλιππε Σταύρο Νιάρχο».

    Για την Ντάσα Ζούκοβα είναι το τρίτο της παιδί αφού έχει ήδη μια κόρη, την Λέι κι έναν γιο, τον Άαρον-Αλεξάντερ από τον γάμο της με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος γίνεται για πρώτη φορά πατέρας.

    Η Ντάσα Ζούκοβα δείχνει ευτυχισμένη

    Ο δραστήριος επιχειρηματίας Σταύρος Νιάρχος και η art dealer Ντάσα Ζούκοβα είναι ζευγάρι από το 2017, όταν γνωρίστηκαν τυχαία μέσω κοινών φίλων.

    Η Ντάσα είχε μόλις χωρίσει από τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και η προοπτική μιας νέας σχέσης τόσο σύντομα δεν ήταν κάτι που σκεφτόταν. Όλα αυτά, ωστόσο, ανατράπηκαν όταν γνώρισε τον γοητευτικό Σταύρο Νιάρχο.

    Παρά το ζωηρό παρελθόν του playboy Σταύρου -υπήρξε ζευγάρι ακόμη και με την Πάρις Χίλτον-, σε σύντομο διάστημα ο ένας ανακάλυψε στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο.

    Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, τον Ιανουάριο του 2020 στο οικογενειακό ξενοδοχείο του γαμπρού στο Σεν Μόριτζ με καλεσμένους την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων, γαλαζοαίματοι όπως η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον -τότε αρραβωνιαστικό, νυν σύζυγό της- Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, Πιέρ και Σαρλότ Κασιράγκι, μεγιστάνες και σπουδαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο.

    Μόλις λίγους μήνες πριν τη θρησκευτική τελετή, το υπέρλαμπρο ζεύγος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Παρισιού σε μια ιδιωτική τελετή με παρόντες τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, ωστόσο, ο μεγάλος γάμος και το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησαν στο Σεν Μόριτζ αποτέλεσαν τα main events.

    Τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε γνωστό από τον αμερικανικό ιστότοπο Page Six ότι η Ντάσα Ζούκοβα είναι έγκυος και ότι σε λίγο καιρό εκείνη και ο Σταύρος Νιάρχος θα υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

    Όπως είχαν δηλώσει φίλοι του ζευγαριού, η Ντάσα και ο Σταύρος ήταν ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα. Πλέον, κρατούν στην αγκαλιά τους, τον γιο τους, Φίλιππο Σταύρο Νιάρχο.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Έγινε ο γάμος της χλιδής

    Σταύρος Νιάρχος: Το «μυστικό» μπάτσελορ πάρτι λίγο πριν τον γάμο με την Ντάσα Ζούκοβα

    Σταύρος Νιάρχος, ο νεότερος: Η ατίθαση ζωή, οι θυελλώδεις σχέσεις και ο απρόβλεπτος αρραβώνας



    ΣΧΟΛΙΑ