• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα περιμένουν το πρώτο τους παιδί

    • NewsRoom

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος


    Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six.

    Ο «χρυσός» κληρονόμος και η επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή στο Σεντ Μόριτζ τον περασμένο Ιανουάριο λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. Καλεσμένοι ήταν η αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας, με πολλούς να κάνουν λόγο για τον «γάμο της δεκαετίας».

    Τόσο η τελετή όσο και η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου και το γλέντι λέγεται ότι κράτησε 48 ώρες.

    Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Ντάσα Ζούκοβα ανάρτησε μια σπάνια φωτογραφία από την ημέρα εκείνη, που την δείχνει μαζί με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο, χαμογελαστούς και ευτυχισμένους, με φόντο ένα ονειρικό, χειμωνιάτικο σκηνικό.

    Στη φωτογραφία, η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης, φορά το εντυπωσιακό νυφικό Valentino, ενώ ο εγγονός του Νιάρχου είναι με το γαμπριάτικο κοστούμι του.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dasha Zhukova (@dasha)

    Και τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον υπέρλαμπρο γάμο του, το ζευγάρι αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, σύμφωνα πάντα με το Page Six, το οποίο επικαλείται φίλους που δηλώνουν πως Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος είναι ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα.

    Η Ντάσα Ζούκοβα έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε φιλικά το 2017.

    Δείτε επίσης:

    Έγκυος για δεύτερη φορά η Πίπα Μίντλετον

    Ντάσα Ζούκοβα: Ποια είναι η πρώην του Αμπράμοβιτς που παντρεύεται ο Σταύρος Νιάρχος;

    Στο νοσοκομείο με κορονοϊό η Σάρον Όσμπορν



    ΣΧΟΛΙΑ