• LIFE&STYLE

    Το Star Wars ενέπνευσε σχέδια κορυφαίων ονομάτων της μόδας, που πραγματικά μπορείς να φορέσεις


    Οι σχεδιαστές μόδας αγαπούν πάρα πολύ το «Star Wars». Μερικές φορές οι μεταφορές στα γραφικά της ταινίας επιστημονικής φαντασίας (sci-fi) είναι κυριολεκτικές, όπως στα φορέματα με prints που έκλεισαν την επίδειξη «Rodarte» για φθινόπωρο-χειμώνα 2014. Μερικές φορές μπορεί να μην είναι καν εσκεμμένο, όπως πιθανώς ήταν η περίπτωση με την πιο πρόσφατη συλλογή του «Kanye West».

    Στο νέο έρανο «Force 4 Fashion», το στυλ του «Star Wars» για την πασαρέλα ήταν σκόπιμα επηρεσμένο. Η Disney συγκέντρωσε αρκετούς δημοφιλείς σχεδιαστές για να δημιουργήσουν εμφανίσεις βασισμένες στους χαρακτήρες της επερχόμενης ταινίας «Star Wars: The Force Awakens». Οι αγαπημένοι σχεδιαστές της μόδας που έλαβαν μέρος ήταν οι: Cynthia Rowley, Diane von Furstenberg, Giles Deacon, Halston, Opening Ceremony, Ovadia & Sons, Parker, Rag & Bone, Timo Weiland και Todd Snyder.

    chewbaccacollage

    Τα ρούχα παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση των εγκαινίων στις 2 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, τα οποία θα δημοπρατηθούν μέχρι την 18η Δεκεμβρίου για το «CharityBuzz.com» από την «Bloomingdales». Τα έσοδα θα πάνε στο «Child Mind Institute», ένα ίδρυμα που είναι αφιερωμένο στα παιδιά με νοητικά προβλήματα. Ένας αριθμός αστέρων εμφανίστηκε στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Lupita Nyong’o, η οποία άστραφτε – κυριολεκτικά – μέσα στο δικό της σύνολο εμπνευσμένο από το «Star Wars».

    Τα ρούχα κυμαίνονται σε διάφορα στυλ: μαλλιαρά παλτό εμπνευσμένα από τον Chewbacca των Billy Reid και Todd Snyder, μία πιστή αναδημιουργία του Stormtrooper από τους Opening Ceremony, φόρμες χρωμίου του Parker περίτεχνα διακοσμημένες, εμπνευσμένες από τον Captain Phasma. Άλλες εμφανίσεις εμπνευσμένες από τους νέους χαρακτήρες, που εμφανίζονται στην ταινία, συμπεριλαμβανομένων των Rey, Kylo Ren, BB-8, και Finn .

    Εδώ μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες των σχεδιαστών:

    kylorencollage reycollage captainphasmacollagestormtroopercollage



    ΣΧΟΛΙΑ