• LIFE&STYLE

    Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή»

    Ελένη Μενεγάκη


    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την εκπομπή και εν γένει την τηλεόραση.

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Πολλοί έβγαιναν με σιγουριά να προβλέψουν το τηλεοπτικό της μέλλον… Προφανώς για να μπαίνει στη διαδικασία να λέει ότι μέχρι και του χρόνου έχω κανονίσει τη ζωή μου, δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια. Είδα στα μάτια και τον τρόπο που μίλησε ότι έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Είναι σε μια ηλικία και έχει μια οικονομική ευχέρεια, χάρη αυτής της δουλειάς, που της το επιτρέπουν. Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι αυτή που θα ορίσει το τηλεοπτικό της μέλλον και πότε θα φύγει. Δεν θα την εξαναγκάσει κάποιο κανάλι. Θέλει να είναι εκείνη που θα ορίσει τη στιγμή της αποχώρησής της.

    Εγώ θα πω για μία ακόμη φορά ότι η γυναίκα παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας. Είναι εκείνη που γράφει το σενάριο της ζωής της. Ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικεί και πώς να το παίρνει. Μπράβο της. Είναι από τις λίγες σταρ της τηλεόρασης που δεν τις έδιωξε ούτε το σύστημα, ούτε ο κόσμος, ούτε η ηλικία. Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή».



    ΣΧΟΛΙΑ