• LIFE&STYLE

    Στα χέρια Έλληνα η διαβόητη έπαυλη του Hugh Hefner έναντι 200 εκατ. δολ.

    • NewsRoom


    Η έπαυλη του Hugh Hefner, “Playboy Mansion”, έχει νέο ιδιοκτήτη. Το διαβόητο ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Holmby Hills, προάστιο του Los Angeles, δίπλα στο Beverly Hills πωλήθηκε έναντι 200 εκατομμυρίων δολ. στον γείτονα του Hugh, Daren Metropoulos. Εκπρόσωπος του Playboy επιβεβαίωσε την είδηση της πώλησης του ακινήτου.

    hugh-hefner

    playboy4

       

    Ποιος είναι ο Daren Metropoulos

    Ο ελληνικής καταγωγής -όπως προδίδει και το επώνυμό του- Daren Metropoulos είναι ο κύριος μέτοχος της εταιρείας Metropoulos & Co και πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Pabst Brewing. Οι γονείς του μετανάστευσαν από την Ελλάδα στην Αμερική, όταν εκείνος ήταν μόλις 10 χρονών.

    Daren_Metropoulos

    Ως μέρος των όρων της πώλησης, ο Hugh Hefner επιτρέπεται να παραμείνει στο σπίτι όσο εκείνος επιθυμεί. Ο Daren Metropoulos αγόρασε το διπλανό ακίνητο από το Playboy το 2009 και φημολογείται ότι πλήρωσε $18 εκατομμύρια για την αγορά του. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο ενοικίασης του Hefner, ο Daren Metropoulos σκοπεύει προφανώς να συνδέσει τις δύο ιδιοκτησίες σε ένα ενιαίο ακίνητο 7,3 στρεμμάτων.

    playboy7

    playboy5

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/o-vretanos-pou-fovounte-ellines-epichirimaties/51332



    ΣΧΟΛΙΑ