Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για «μυστική συμφωνία» μεταξύ των τελευταίων οκτώ παικτών του Nomads ώστε να μοιραστούν αναλογικά το ποσό που θα έπαιρνε ο νικητής. Με δηλώσεις του, ο πρώην παίκτης του Nomads Γιάννης Σπαλιάρας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές.
«Απ’ όσο ξέρω ισχύει, αλλά εγώ έφυγα πριν τους οκτώ τελευταίους, οπότε δεν την πρόλαβα τη μοιρασιά. Αυτά τα σκέφτεται μόνο το μυαλό του Μισθοφόρου πάντα, ο Στέλιος [Χανταμπάκης] δεν σκέφτεται τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, εφόσον είναι παιδιά που παλεύουνε για μήνες, το ποσό να μοιράζεται. Ήταν μια ιδέα του Κώστα, που το έλεγε από την αρχή, για τους τέσσερις πρώτους, τελικά συμφώνησαν όλα τα παιδιά», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Ο ίδιος σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι πήραμε καλά λεφτά, καλύτερα από το Survivor. Ένας από τους λόγους που πήγα ήταν σαφώς το οικονομικό».
https://www.youtube.com/watch?v=rghKdlU19Rs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι νέες αλλαγές στο Messenger: Τι είναι το «dark mode»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αύξηση πωλήσεων και παγκόσμια πρωτιά για την Dior Hellas το 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jerusalem Post: Αν ο Τραμπ αρχίσει επιχείρηση για τα Στενά του Ορμούζ, ο πόλεμος «θα παραταθεί για μήνες»
- Ένα δωμάτιο απόδρασης και η σπηλιά του Πλάτωνα- Ανδρέας Αγγελιδάκης στην Μπιενάλε Βενετίας
- Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Performance Shipping): Πετύχαμε πώληση και επαναμίσθωση για υπό ναυπήγηση πλοίο μας με ευνοϊκούς όρους
- Wall Street: Ήπια κέρδη για δεύτερη ημέρα περιμένοντας τη FED
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.