• LIFE&STYLE

    Το σούπερ στάδιο των 2,5 δισεκατομμυρίων!

    • NewsRoom


    Το Λος Άντζελες θα υποδεχτεί την επιστροφή του NFL (Εθνικό πρωτάθλημα αμερικάνικου ποδοσφαίρου), με την κατασκευή ενός νέου γηπέδου 80.000 θέσεων, που αναμένεται να γίνει η πιο ακριβή αρένα του κόσμου! Το κόστος του γηπέδου αυτού εκτιμάται στα 2,6 δισ. δολάρια, 1 δισ. περισσότερο από το γήπεδο του New Jersey που είναι ο πιο δαπανηρός χώρος μέχρι σήμερα.

    Η χωρητικότητα θα μπορούσε να υπερβαίνει τις 100.000 θέσεις για ειδικές εκδηλώσεις, αναφέρουν οι κατασκευαστές, ενώ ο δήμαρχος James Butts, ήδη, ανακοίνωσε τις φιλοδοξίες του για να φιλοξενήσει το Super Bowl στο γήπεδο, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές αθλητικό event του κόσμου.

    Το νέo αυτό πανάκριβο γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2019-2020 και μέχρι τότε η ομάδα της πόλης θα παίζει στο LA Memorial Coliseum.

    Ο διεθνής κολοσσός της αρχιτεκτονικής HKS ήδη έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το χώρο κι έχουν ανακοινώσει ότι θα εστιάσει σε ένα – 19 στρεμμάτων – διαφανές θόλο, το οποίο θα καλύπτει το στάδιο και θα φτιαχτεί από το ίδιο υλικό που έχουν γίνει πολυτελή γήπεδα σε όλο τον κόσμο, όπως το Allianz Arena της Μπάγερν Μονάχου και το Beijing National Aquatics Center στο Πεκίνο.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ