• LIFE&STYLE

    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του ηθοποιού από το Twilight


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες των τραγικών θανάτων του Αμερικανού ηθοποιού από το Twilight, Gregory Tyree Boyce και της συντρόφου του, Natalie Adepoju.

    Η έκθεση της αστυνομίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, έδειξε ότι το νεαρό ζευγάρι, που βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα, ήταν νεκρό για «κάποιο χρονικό διάστημα».

    Τις σορούς τους βρήκε ο συγκάτοικος του 30χρονου ηθοποιού, Louis Leadbitter στις 13 Μαΐου, ενώ δίπλα τους πάνω στο κομοδίνο βρέθηκε μια άγνωστη ουσία λευκής σκόνης, ένα καλαμάκι και μια πλαστική κάρτα.

    Η χρήση ουσιών και ειδικότερα σκληρών ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και μεθαδόνη ήταν γνωστό στη μητέρα του θύματος. Επιπλέον, σύμφωνα με την έκθεση επισημαίνεται ότι το άτυχο ζευγάρι δεν έφερε σημάδια τραύματος.

    Τόσο ο Boyce όσο και η Adepoju βρέθηκαν γυμνοί και ξαπλωμένοι ανάσκελα στο κρεβάτι τους.

    Αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έκθεσης για την επίσημη αιτία του θανάτου τους, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος ηθοποιός και η 27χρονη σύντροφός του πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

    Γι’ αυτό και δεν έχει δοθεί εντολή για έναρξη ποινικής έρευνας.

    Ο Leadbitter δήλωσε στην αστυνομία ότι η τελευταία φορά που είδε εν ζωή το ζευγάρι ήταν στις 11 Μαΐου, δύο ημέρες πριν τον βρει νεκρό.

    Ο ίδιος δήλωσε ότι ξύπνησε το απόγευμα της 13ης έχοντας εργαστεί στη νυχτερινή βάρδια το προηγούμενο βράδυ και βρήκε την πόρτα του υπνοδωματίου του ζευγαριού κλειστή.

    Υποθέτοντας ότι δεν βρίσκονταν στο διαμέρισμα, ο Leadbitter έφυγε για να επιστρέψει στη δουλειά του, όταν παρατήρησε ότι το αυτοκίνητο του ζευγαριού ήταν ακόμα στο δρόμο.

    Προβληματισμένος, χτύπησε την πόρτα του υπνοδωματίου τους και, αφού δεν έλαβε καμία απάντηση, αναγκάστηκε να μπει με αποτέλεσμα να βρει και τους δύο νεκρούς.



    ΣΧΟΛΙΑ