• LIFE&STYLE

    Twilight: Στην πλατφόρμα της Airbnb το σπίτι που ζούσε η Μπέλα (pics)

    • NewsRoom

    To σπίτι του Twilight


    Μια ευχάριστη είδηση κυκλοφόρησε για τους θαυμαστές της σειράς κινηματογραφικών ταινιών «Twilight», αφού οι λάτρεις της ιστορίας θα μπορέσουν να «μπουν» για λίγο στο παραμύθι με τους λυκανθρώπους.

    Συγκεκριμένα, όσοι θελήσουν, μπορούν να ζήσουν όπως η πρωταγωνίστρια, Μπέλα Σουάν, (Κρίστεν Στιούαρτ), αφού το σπίτι όπου ζούσε στην σειρά ταινιών διατίθεται πλέον προς ενοικίαση στην Airbnb.

    Η κινηματογραφική σειρά «Twilight» αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό και το συγκεκριμένο σπίτι είναι πολύ χαρακτηριστικό, καθώς εκεί διαδραματίστηκαν αρκετές και σημαντικές σκηνές. Τώρα, λοιπόν, οι λάτρεις των ταινιών έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν για λίγο ξανά με τη διάσημη ιστορία, μένοντας για λίγο στο σπίτι αυτό.

    To σπίτι του Twilight

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και το «Twilight» γυρίστηκε στην Ουάσινγκτον, η κατοικία βρίσκεται στην πραγματικότητα σε απόσταση τεσσάρων ωρών, στο Όρεγκον.

    Μάλιστα, στην περιοχή έχουν γυριστεί αρκετές ειδυλλιακές σκηνές των ταινιών που βασίστηκαν στα ρομαντικά μυθιστορήματα φαντασίας, τα οποία έγραψε η Αμερικανίδα συγγραφέας Στέφανι Μέγιερ.

    Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Airbnb, το εξωτερικό της κατοικίας είναι ακριβώς ίδιο όπως στις ταινίες, ενώ το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με αναμνηστικά από την κινηματογραφική σειρά.

    Επιπλέον, στο πλαίσιο της διακόσμησης του σπιτιού, συμπεριλαμβάνονται και ομοιώματα σε κανονικές διαστάσεις των πρωταγωνιστών και συγκεκριμένα της Μπέλα (Κρίστεν Στιούαρτ), Έντουαρντ Κάλεν (Ρόμπερτ Πάτινσον) και του Τζέικομπ Μπλακ.

    Το ομοίωμα της Μπέλα Σουάν σε κανονιές διαστάσεις ως μέρος της διακόσμησης του σπιτιού

    Όπως έγινε γνωστό, το σπίτι πουλήθηκε πέρυσι και ο αγοραστής αποφάσισε να το νοικιάσει μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας ενοικίασης κατοικιών για διακοπές.

    Το Swan House, το οποίο έχει πέντε υπνοδωμάτια και μια δυνατότητα φιλοξενίας 10 ατόμων, είναι διαθέσιμο έναντι 500 δολ. για ένα Σαββατοκύριακο και 400 δολ. για διαμονή μιας εβδομάδας.



    ΣΧΟΛΙΑ