• LIFE&STYLE

    Νεκροί βρέθηκαν ηθοποιός του Twilight με τη σύντροφό του


    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού, Gregory Tyree Boyce, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην τριλογία των δημοφιλών ταινιών Twilight.

    Ο 30χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λας Βέγκας, ενώ δίπλα του βρέθηκε νεκρή και η 27χρονη σύντροφός του, Natalie Adepoju.

    Το ζευγάρι πέθανε στις 13 Μαΐου, ωστόσο η αιτία του θανάτου δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

    «Ήταν πατέρας, γιος, εγγονός, αδερφός, θείος και φίλος. Ήταν το φως των ζωών όλων μας και είμαστε πολύ θλιμμένοι από τον θάνατό του», γράφει η δήλωση της οικογένειας του Boyce, που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό TMZ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρήκε νεκρό ο ξάδελφος του ηθοποιού που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, όταν είδε το αυτοκίνητο του Boyce ο οποίος έπρεπε κανονικά να είναι στο Λος Άντζελες.

    Όπως αναφέρει το TMZ στο σπίτι βρέθηκε μία «σκόνη», την πληροφορία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει οι αρχές του Λας Βέγκας.

    Ο Boyce έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Tyler Crowley στο πρώτο Twilight. Ήταν ένας από τους φίλους της Bella Swan την οποία υποδύθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ.

    View this post on Instagram

    😍

    A post shared by Natalie Adepoju (@natalie_adepoju) on

    Σε μία σκηνή μάλιστα, ο ηθοποιός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στο πάρκινγκ του σχολείου και παραλίγο να την χτυπήσει, παρενέβη ωστόσο ο πρωταγωνιστής που τον υποδυόταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και την έσωσε.

    Το ζευγάρι άφησε πίσω του την 10χρονη κόρη του Boyce και τον γιο του της Adepoju.



    ΣΧΟΛΙΑ