• LIFE&STYLE

    Σοκαρισμένη η Σοφία Παυλίδου μετά την επίθεση από τον Παπαγιάννη (video)

    • NewsRoom
    Μάνος Παπαγιάννης-Σοφία Παυλίδου


    Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης επιτέθηκε στην συνάδελφό του, Σοφία Παυλίδου μετά την παράσταση του Σαββάτου που είχαν στο θέατρο Χυτήριο. Η ηθοποιός δήλωσε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς κατηγορεί τον συμπρωταγωνιστή της για άγριο ξυλοδαρμό και εξύβριση.

    Μιλώντας στο Happy Day, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε ότι, «Έχω ήδη κάνει μήνυση και θα ήθελα πολύ να έχει δράσει και το αυτόφωρο, αλλά πέρασε η ώρα και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν… Τη δεύτερη ήμερα μετά το συμβάν ξέρω από τους συναδέλφους μου ότι πήγε σα να μην συμβαίνει τίποτα… Μετά το περιστατικό πήγα στα εφημερεύοντα, πήρα αναρρωτική άδεια γιατί έχω κάκωση στο πόδι και τη σπονδυλική στήλη μου!» Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της Σοφίας Θα παραμείνει στην παράσταση; Δείτε τι άλλο είπε στο Happy Day!

    Από την μεριά της, η Βάσια Παναγοπούλου, επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο» στο οποίο ανεβαίνει η παράσταση «Πετάει, πετάει» δήλωσε ότι, «Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της έντασης που δημιουργήθηκε από τη δική μου την πλευρά τώρα, ενώ αποχωρούσαν οι θεατές, γιατί αυτό αποτελεί τεράστια δυσφήμηση και φυσικά ως επιχείρηση δεν δικαιούμαι να απολύσω κανέναν εργαζόμενο. Το Χυτήριο έχει ήδη υποστεί βλάβη από αυτή τη συμπεριφορά όλων όσων δημιούργησαν φασαρία… Εμένα ποιος θα μου ζητήσει συγγνώμη για όλο αυτό;»!

    Μάνος Παπαγιάννης-Σοφία Παυλίδου

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μήνυση για ξυλοδαρμό κατέθεσε η ηθοποιός Σ. Παυλίδου κατά του Μ. Παπαγιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Ο τρυφερός διάλογος με την πεθερά της (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018



    ΣΧΟΛΙΑ