ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βάσια Παναγοπούλου εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει φέρει στη ζωή ο κορονοϊός.
«Είμαστε πάνω από 100.000 άνθρωποι. Στα μέτρα άρσης του περιορισμού μας δεν άκουσα καν τη λέξη θέατρο, ούτε τη λέξη πολιτισμός και αυτό με στενοχώρησε πολύ. Δεν μπορεί να προγραμματίζουμε να ανοίξουν τα mall, τα εστιατόρια, οι παραλίες και να μην έχουμε λάβει υπόψιν μας αν θα μπορούσε να τελεστεί κάποιο πολιτιστικό γεγονός, είτε αυτό είναι θέατρο είτε αυτό είναι μουσική σε ανοιχτό χώρο. Κανείς μας δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία. Απλά, εδώ πιστεύω ότι υπήρξε μία παράλειψη» υπογράμμισε η Βάσια, χαρακτηρίζοντας την τραγική.
«Η χώρα που γέννησε το θέατρο και τις τέχνες δεν μπορεί να είναι απούσα» φανετά προβληματισμένη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
- ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
- Τουρκία: Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου για το σκάνδαλο των funds «τύπου Ponzi»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.