• LIFE&STYLE

    Σοκαρισμένη η Σία Κοσιώνη από το χυδαίο σχόλιο στο Big Brother

    • NewsRoom

    Σία Κοσιώνη


    Τις αποτρόπαιες δηλώσεις περί βιασμού του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, που ακούστηκαν στο live streaming του Big Brother, σχολίασε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

    Το απόγευμα της Δευτέρας, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις και πυροδότησε την κινητοποίηση του κόσμου στα social media. Η παραγωγή του ριάλιτι εγκλεισμού αποφάσισε την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, καθώς και την προσωρινή διακοπή του live streaming, που ήταν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ 23 ώρες το 24ωρο, όπως άλλωστε ορίζει το ορίτζιναλ φορμάτ του Big Brother και παρακολουθούσε χιλιάδες κόσμος online.

    Αναφερόμενη στα όσα ακούστηκαν από τον πρώην παίκτη, η Σία Κοσιώνη δήλωσε σοκαρισμένη:

    «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο live streaming του Big Brother», και διευκρίνισε ότι «Δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό».

    «Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός.

    Και ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις είναι βλαπτικές και προσβάλουν και τις γυναίκες και κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνδρα. Τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα», επεσήμανε η Σία Κοσιώνη.

    Από την πλευρά του ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Βασίλης Χιώτης διευκρίνισε πως το επίμαχο απόσπασμα δεν προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά από το live streaming της ιστοσελίδας του σταθμού.

    «Δεν θα ξανασυμβεί τέτοιο λάθος, γιατί θεσπίζονται πολύ αυστηροί κανόνες. Και μέχρι να καθοριστούν αυτοί οι κανόνες, το live streaming του παιχνιδιού διακόπηκε», σημείωσε ο ίδιος, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε και υπό ποιες συνθήκες θα γίνεται η προβολή όλων όσων συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother.

    Σημειώνεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, προβλήθηκε κανονικά το προγραμματισμένο επεισόδιο, ωστόσο είχε κοπεί στο μοντάζ κάθε πλάνο του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ενώ υπενθυμιζόταν συνεχώς πως ο παίκτης έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι, καθώς παραβίασε τους όρους του παιχνιδιού.

    Επιπλέον, μετά την αποχώρηση των περισσότερων χορηγών, οι διαφημίσεις του προγράμματος ήταν σαφώς λιγότερες και επαναλαμβανόμενες. Συγκεκριμένα, έγινε ένα ολιγόλεπτο διαφημιστικό διάλειμμα.

    Παράλληλα, τα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν από τις ημέρες, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Απόψε, το νέο επεισόδιο αναμένεται να συμπληρώσει το χθεσινό, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η αντίδραση των παικτών όσον αφορά στην αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

    Δείτε το βίντεο:

     



    ΣΧΟΛΙΑ