• LIFE&STYLE

    Σοκάρει ο μικρός που μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο – Διαγνώστηκε και ο ίδιος με τη νόσο

    • NewsRoom


    Ο Vinny Desautels από το Sacramento της Καλιφόρνια μάκραινε τα μαλλιά του για δύο συνεχόμενα χρόνια, προκειμένου να τα χαρίσει στα παιδιά με καρκίνο κι έγινε γνωστός κυρίως εξαιτίας του γεγονότος πως δεχόταν συνεχή πειράγματα για την εμφάνισή του καθώς όλοι σχεδόν τον περνούσαν για κορίτσι. Παρ’όλα αυτά, ο μικρός Vinny δεν πτοήθηκε ούτε μια στιγμή και τελικά στα 7α γενέθλιά του αποφάσισε να πάει να κουρευτεί, έχοντας πια πετύχει τον στόχο του.

    Δυστυχώς όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς την τόσο γλυκιά ιστορία του 7χρονου σήμερα Vinny, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, σημάδεψε μια αναπάντεχη και πολύ αρνητική εξέλιξη, αφού πριν 6 μήνες διαγνώστηκε και ο ίδιος με καρκίνο.

    996481_vinny

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα εξηγούν σε μήνυμα στην σελίδα “Victory for Vinny” στο GoFundMe οι παππούδες του, τον όγκο ανακάλυψαν οι γονείς του στο γοφό του όταν κάποια στιγμή τον ετοίμαζαν για να κάνει μπάνιο. Αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν επίσης όγκο στο δεξί μέρος του κρανίου του, αλλά κι έναν στο μάτι ιδιαιτέρως επιθετικό. “Πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου στο στάδιο 4” επιβεβαίωσε ο πατέρας του, Jason Desautels, στο Fox40.

    996479_vinny03

    Από τότε που διαγνώστηκε, οι γονείς του βρίσκονται συνεχώς μαζί του στο νοσοκομείο, όπου ο Vinny υποβάλλεται συνεχώς σε διάφορες εξετάσεις ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει. «Θα τα καταφέρω. Δεν θα με νικήσει ο καρκίνος» δήλωσε από την πλευρά του ο 7χρονος.

    996480_vinny04

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/tha-pathete-plaka-me-ton-anthropo-pou-vgazi-90-evro-to-defterolepto-dite-pios-ine-photos/44531

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/catterbox-afto-kolaro-gates-pleon-mporoun-na-milisoun-sta-afentika-tous/44524



    ΣΧΟΛΙΑ