• LIFE&STYLE

    Smart-casual look: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το χειμώνα

    • NewsRoom
    men style


    Το smart-casual look είναι το πιο ωραίο, άνετο και μοδάτο στυλ που θα μπορούσες να έχεις. Πρόκειται για το ντύσιμο που περιλαμβάνει ρούχα στα οποία νιώθεις άνετα αλλά και παράλληλα είναι της μόδας και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

    Σου παρουσιάζουμε τα 6 κομμάτια που κάθε σύγχρονος άνδρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του:

    1. Ένα bomber jacket σε στενή γραμμή

    bomber-jackets

    Το bomber jacket είναι μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και φοριέται ολοένα και περισσότερο από τους άντρες. Επέλεξε ένα δερμάτινο, suede ή μάλλινο μπουφάν και συνδύασε το με ένα μονόχρωμο παντελόνι κι ένα ζευγάρι brogues παπούτσια.

    2. Το statement σακάκι

    statement-blazers

    Ένα σακάκι αλλιώτικο! Με σχέδια ή με έντονο χρώμα! Πρόκειται για ένα ρούχο που ολοκληρώνει το σύνολο σου, απλά προτίμησε να το συδυάσεις με ένα απλό λευκό T-shirt και ένα μαύρο τζιν παντελόνι. Αμέσως, η εμφάνιση σου γίνεται πιο εκλεπτυσμένη.

    3.Το εμπριμέ πουκάμισο

    printed-shirts

    Το εμπριμέ πουκάμισο είναι ένα ρούχο που πιθανόν να έχεις μέσα στη ντουλάπα σου. Αν θέλεις να έχει μια απλή αλλά κολακευτική εμφάνιση, τότε θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα πουκάμισο με λεπτές βούλες ή διακριτικό καρό σχέδιο.

    4.Το πουλόβερ με στρόγγυλη λαιμόκοψη

    crew-neck-jumper

    Το πουλόβερ είναι εκτός από ένα ωραίο ρούχο που σου δίνει στυλ, είναι και πολύ πρακτικό, καθώς σε ζεσταίνει τις κρύες μέρες του χειμώνα.

    5.Το σκούρο τζιν

    dark-jeans

    Το τζιν μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα. Το δε σκούρο όμως μπορεί να «ανεβάσει» την εμφάνιση σου σε άλλο επίπεδο. Συνδύασε το με ένα πουκάμισο κι ένα σακάκι και θα έχεις ένα ντύσιμο που θα ζηλεύουν όλοι.

    6.Αξεσουάρ

    accessories

    Ωραία και τα ρούχα αλλά καλό θα ήταν να έχεις και μερικά αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης σου και μπορούν να συμπληρώσουν το σύνολο σου. Ένα κασκόλ, μια τσάντα, ένα ζευγάρι κατάλληλα παπούτσια, ή ένα ρολόι μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θέλεις να νιώσεις ξεχωριστός; Αυτά είναι τα 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μη ντρέπεσαι να ρωτήσεις! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την γκαρνταρόμπα ενός γνήσιου gentleman

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανδρικά παπούτσια: τέσσερα μοντέλα που απογειώνουν το στιλ του κάθε άνδρα



    ΣΧΟΛΙΑ