• LIFE&STYLE

    Σμαράγδα Καρύδη: Η έκκληση στα social media

    Σμαράγδα Καρύδη: Η έκκληση στα social media

    Σμαράγδα Καρύδη


    Το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρήματα και όλα της τα επίσημα έγγραφα έχασε η Σμαράγδα Καρύδη, το βράδυ της Κυριακής, σε κάποιον δρόμο της Σκύρου, όπου έχει ταξιδέψει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

    Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού Celebrity Game Night μέσα από τις σελίδες της στα social media απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον βρει το χαμένο πορτοφόλι της να το επιστρέψει.

    Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρει στις αναρτήσεις της ότι αν ο άνθρωπος που το βρει χρειάζεται τα χρήματα, μπορεί να τα κρατήσει αρκεί να της επιστρέψει τα χαρτιά που υπήρχαν μέσα στο πορτοφόλι.

    «Αγαπητοί συμπολίτες μου κυρίως της Σκύρου (ντόπιοι ή τουρίστες) χτες το βράδυ έχασα το πορτοφόλι μου κάπου μεταξύ πλατείας Σκύρου και πάρκινγκ. Αν το βρει κανείς θα παρακαλέσω να το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα Σκύρου ή μαγαζί ‘Σταμάτης Φτούλης σκυριανά κεραμικά’.

    Αν αυτός που θα το βρει έχει τεράστια ανάγκη τα μετρητά και τα θέλει να τα κρατήσει παρακαλώ ας παραδώσει τουλάχιστον το υπόλοιπο που έχει όλα αυτά τα χαρτιά, ταυτότητες και διπλώματα που θα ταλαιπωρηθώ να ξαναβγάλω. Ευχαριστώ πολύ», αναφέρει στις αναρτήσεις της.

    Δείτε την ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Στη Σαντορίνη η Ντέμι Μουρ (pics)

    Σκοτεινή Θάλασσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυστηρίου του MEGA

    Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε ο ημιτελικός



    ΣΧΟΛΙΑ