• LIFE&STYLE

    Σίσσυ Φειδά: Αποκαλύπτει την ηλικία της – Ποια η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

    Σίσσυ Φειδά

    Σίσσυ Φειδά


    Για τη σχέση της και τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο μίλησε η Σίσσυ Φειδά σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Star, Φωλιά των Κου Κου.

    Η interior designer δήλωσε για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο με τον οποίο έχει έντεκα χρόνια διαφορά πως, «Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει “θέμα”, γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα. Σε λίγο θα γίνω 44 και νιώθω άνετα».

    Η διακοσμήτρια και στο παρελθόν είχε μιλήσει με άνεση για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της:

    «Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες», είχε πει και τότε περιγράφοντας τον τρόπο που την διεκδίκησε: «Με διεκδίκησε πολύ συνειδητά και πολύ αντρίκια γι’ αυτό πέτυχε το στόχο του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των θέλω του».

    Είχε αποκαλύψει, όμως, τους ενδοιασμούς που είχε για τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Όλοι ήταν υπέρ αυτής της σχέσης. Και οι φίλοι μου και οι γονείς μου, όπως και οι δικοί του οι γονείς. Εγώ ήμουν εκείνη που είχε πρόβλημα», και ότι, «Μπορεί να τσακωθούμε με τον Γιώργο για κάτι και να υποχωρήσει εκείνος, όχι από αδυναμία, αλλά από δύναμη».

    γιώργος ανδρίτσος και σίσσυ φειδά γιώργος ανδρίτσος και σίσσυ φειδά γιώργος ανδρίτσος και σίσσυ φειδά γιώργος ανδρίτσος και σίσσυ φειδά

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 2: Οι άγνωστες πτυχές της Ξένιας – Το πραγματικό της επίθετο, ο πόλεμος και η ζωή στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kylie Jenner: Πώς επιχείρησε να κρύψει τα έξτρα κιλά της εγκυμοσύνης (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Πρώτο τραπέζι στον Ρέμο



    ΣΧΟΛΙΑ